Πολιτική

Δεν τολμάει να πει κανείς στον Μητσοτάκη για εκλογές

Για την πιο σκληρή απαγόρευση κυκλοφορίας ακόμα και των ΙΧ αλλά και για τα όπλα που έχει ακόμα στην φαρέτρα της η κυβέρνηση για να αποτρέψει την εξάπλωση του κορονοϊού αλλά και για τα σενάρια εκλογών, συζήτησαν στην σημερινή σύσκεψη του newsit.gr.

Το θέμα της απαγόρευσης κυκλοφορίας των ΙΧ δεν το θέλει η κυβέρνηση. Και ο κίνδυνος δεν είναι στην Αθήνα αλλά στην επαρχία. Για το θέμα των εκλογών οι πληροφορίες λένε ότι αν αποφασιζόταν κάτι τέτοιο θα ήταν αντιθεσμικό και κάτι που οι πολίτες δεν θα το έβλεπαν με καλό μάτι.

Click4More Τα «κρυφά» μηνύματα Μητσοτάκη για οικονομία, άρση των περιορισμών και αλλαγές στο Δημόσιο

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι δεν υπάρχει τέτοιο σχέδιο σε αυτή την φάση και πως δεν αποκλείεται κάποιοι να το σκέφτονται αλλά στον Μητσοτάκη δεν τολμάει να το πει κανείς.

Δείτε όλη την σύσκεψη

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ντοκιμαντέρ «Στο χιλιοστό»: Οι προεκλογικές υποσχέσεις Τσίπρα και το μυστικό ραντεβού με τον Γερμανό πρέσβη
«Φθηνό λαϊκίστικο σλόγκαν το θα καταργήσουμε τα μνημόνια με ένα νόμο», λέει ο τότε υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης
Ο τότε πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο βήμα της Βουλής
34
«Σφάζονται» ΠΑΣΟΚ και Καραμέρος για τις ανεξάρτητες αρχές: «Πιάνει πόρτα για τον χειμώνα» – «Κατανοώ, δύσκολη μέρα μετά τα όσα σας καταλόγισε ο Καστανίδης»
Η Χαριλάου Τρικούπη σήκωσε το γάντι και έκανε λόγο για προσωπικές επιθέσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Νίκου Ανδρουλάκη
Γιώργος Καραμέρος