Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

“Δεν χάσαμε” υποστηρίζουν Χριστοδουλοπούλου – Σπίρτζης!

“Δεν χάσαμε” υποστηρίζουν Χριστοδουλοπούλου – Σπίρτζης!
photo intime

Η διαφορά των εννιά μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ δεν συνιστά ήττα για την Τασία Χριστοδουλοπούλου αλλά και για τον Χρήστο Σπίρτζη.

Η κ. Χριστοδουλοπούλου μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha τόνισε πως “ βλέπουμε σήμερα μια αριθμητική υπεροχή της ΝΔ. Αυτό για να το κατανοήσουμε πρέπει να δούμε π.χ. την συμπεριφορά του εκλογικού σώματος στις συνοικίες που μένουν οι κοινωνικά αδύναμοι. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι ήττα, αλλά ούτε και νίκη». Ακόμη η αντιπρόεδρος της Βουλής υποστήριξε πως περίμενες πως η διαφορά θα ήταν…. μονοψήφια, ενώ υποστήριξε πως ο κόσμος δεν έχει γυρίσει την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του Χρήστου Σπίρτζη ο οποίος απάντησε κατηγορηματικά “ όχι” στην ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ ηττήθηκε στις ευρωεκλογές. Ακόμη υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές είχε 26,56% ενώ με την τώρα εκτίμηση φτάνει το 23.9%. Παραδέχθηκε την πρωτιά της ΝΔ, τονίζοντας όμως παράλληλα πως ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε χάσει τις ευρωεκλογές και μετά κέρδισε τις εθνικές. Ακόμη υποστήριξε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του στον ΑΝΤ1 πως “ μπορεί να είναι ψήφος διαμαρτυρίας για να εμβαθύνει η κυβέρνηση την κοινωνικής της πολιτική».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις