Πολιτική

Δένδιας για τον φράχτη στον Έβρο: Ας μη ματαιοπονούν με την κατασκευή ψευδών εντυπώσεων

«Σε αναρτήσεις που διακινούνται στα social media με την “ευγενική φροντίδα” του ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται επίκληση αναφοράς μου στον φράχτη του Έβρου το 2018», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Παραβλέπεται όμως σκοπίμως τι έχει μεσολαβήσει με τις υβριδικές απειλές έκτοτε», τονίζει χαρακτηριστικά.

«Οι αναρτήσεις αυτές παριστάνουν επίσης ότι αγνοούν πως προδήλως οι παράμετροι του ερωτήματος έχουν δραματικά μεταβληθεί».

«Παριστάνουν ακόμη ότι ξεχνούν την επίσκεψή μου στον Έβρο στις 24/6/2020 από κοινού με τον Ύπατο Εκπρόσωπο της Ε.Ε. για Εξωτερική Πολιτική και Ασφάλεια Ζοζέπ Μπορέλ (Josep Borrell) για το συγκεκριμένο ζήτημα», σημειώνει ο κ. Δένδιας.

«Ας μη ματαιοπονούν συνεπώς με την κατασκευή ψευδών εντυπώσεων», καταλήγει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Μαρία Καρυστιανού στο μπλόκο της Νίκαιας: «Το νέο κόμμα σύντομα θα διεκδικήσει την ψήφο της κοινωνίας» – Το μήνυμα προς τους αγρότες
«Ο μεγάλος αγώνας που ξεκίνησε με τη δικαίωση της κόρης μου έχει καταλήξει σε μία μάχη κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς σε ένα όραμα για μία ελεύθερη Ελλάδα»
Η Μαρία Καρυστιανού επισκέφθηκε το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια Λάρισας
Κυριάκος Μητσοτάκης για δημόσια πανεπιστήμια: «Διαγράψαμε 308.000 φοιτητές-φαντάσματα – Καμία ενεργή κατάληψη στο τέλος του 2025»
Στο σύντομο βίντεο στο TikTok, δεν έλειψε και μια χιουμοριστική νότα, καθώς πριν ξεκινήσει την τοποθέτησή του, αστειεύεται λέγοντας ότι πρώτα πρέπει να φτιάξει τα μαλλιά του
Κυριάκος Μητσοτάκης για δημόσια πανεπιστήμια: «Διαγράψαμε 308.000 φοιτητές-φαντάσματα – Καμία ενεργή κατάληψη στο τέλος του 2025»
23
Ορκίστηκε ο νέος Μουφτής Διδυμοτείχου Εμίν Σερίφ – Ιστορική μέρα για την Πολιτεία και τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης
«Η ενότητα, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα και η κοινή μας προσήλωση στην ειρήνη και την ευημερία αποτελούν θεμέλιο για το μέλλον» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη
Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, και ο Μουφτής Διδυμοτείχου, Εμίν Σερίφ