Πολιτική

Δένδιας για τον φράχτη στον Έβρο: Ας μη ματαιοπονούν με την κατασκευή ψευδών εντυπώσεων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Σε αναρτήσεις που διακινούνται στα social media με την “ευγενική φροντίδα” του ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται επίκληση αναφοράς μου στον φράχτη του Έβρου το 2018», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Παραβλέπεται όμως σκοπίμως τι έχει μεσολαβήσει με τις υβριδικές απειλές έκτοτε», τονίζει χαρακτηριστικά.

«Οι αναρτήσεις αυτές παριστάνουν επίσης ότι αγνοούν πως προδήλως οι παράμετροι του ερωτήματος έχουν δραματικά μεταβληθεί».

«Παριστάνουν ακόμη ότι ξεχνούν την επίσκεψή μου στον Έβρο στις 24/6/2020 από κοινού με τον Ύπατο Εκπρόσωπο της Ε.Ε. για Εξωτερική Πολιτική και Ασφάλεια Ζοζέπ Μπορέλ (Josep Borrell) για το συγκεκριμένο ζήτημα», σημειώνει ο κ. Δένδιας.

«Ας μη ματαιοπονούν συνεπώς με την κατασκευή ψευδών εντυπώσεων», καταλήγει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχουμε εντάσεις για το καλώδιο – Δεν χρειάζεται άδεια για να προχωρήσει το έργο»
«Καταρχάς, επειδή είπε ο κύριος Σαμαράς ότι 100 χρόνια η επιστροφή των οστών του Σαμουήλ αποτελεί τον πόθο των Βουλγάρων. Να πούμε ότι τα οστά ανακαλύφθηκαν το 1965»
Παύλος Μαρινάκης
Νέο χτύπημα Σαμαρά κατά της ΝΔ, ανήμερα των γενεθλίων της - «Τους πήρε το ποτάμι, αυτή τη φορά δεν μπορούν να το μπαζώσουν»
Η καυστική συζήτηση με τον Νίκο Τσούτσια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη δημιουργία νέου κόμματος, την ακρίβεια και το «μπάζωμα» μετά την παρέμβασή του για την επιστροφή των οστών του τσάρου Σαμουήλ στη Βουλγαρία
Αντώνης Σαμαράς
256
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τη Δευτέρα ξεκινά η καταγραφή των ζημιών στην Κρήτη» – Η παγκόσμια κρίση να μη γίνει αδιέξοδο για τα ελληνικά νοικοκυριά
Στο τέλος της ανάρτησής του αναφέρθηκε και στα 52 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας «Είμαστε περήφανοι για τις ιδέες, τις αξίες και τη διαδρομή μας που ξεκινούσε σαν σήμερα, στις 4 Οκτωβρίου του 1974»
Μητσοτάκης, ΝΔ 172