Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Δεστεμπασίδης εναντίον Άδωνι: “Βρίσκεται σε πανικό και παραληρεί…”!

Δεστεμπασίδης εναντίον Άδωνι: “Βρίσκεται σε πανικό και παραληρεί…”!

Επίθεση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε το βράδυ της Τετάρτης (19.02.2020) ο Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων σχετικά με την υπόθεση Novartis.

Σε γραπτή του δήλωση ο κ. Δεστεμπασίδης, πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας της Novartis, κατηγορεί τον κ. Γεωργιάδη για “παραλήρημα” και “πανικό”, αναφέροντας τα εξής:

“Τις τελευταίες ημέρες ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις-Σπυρίδων Γεωργιάδης με στοχοποιεί κατ’ επανάληψιν στις δημόσιες εμφανίσεις του. Είναι προφανές ότι βρίσκεται σε πανικό. Όλοι αντιλαμβανόμαστε τους λόγους. Κατέχοντας πολιτική και Κυβερνητική εξουσία παραληρεί και επιχειρεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα. Είμαι αποφασισμένος να αντιμετωπίσω τις χυδαιότητες μέχρι τέλους, χωρίς φόβο αλλά με πάθος για την αλήθεια. Για όλα τα ΜΜΕ που συμμετέχουν στον «κανιβαλισμό» μου, το μόνο που έχω να πω ότι είναι άξιος ο μισθός σας…”, καταλήγει στη δήλωσή του ο Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης.

Δεστεμπασίδης: Η επίμαχη δήλωση Άδωνι

Μιλώντας νωρίτερα στο ΣΚΑΙ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, πρότεινε να καλέσει η ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης σε συμπληρωματική κατάθεση τον πρώην υπεύθυνο επικοινωνίας της Novartis, Φιλίστορα Δεστεμπασίδη.

Καθώς το ένταλμα βίαιης προσαγωγής για τον προστατευόμενο μάρτυρα με την κωδική ονομασία “Μάξιμος Σαράφης” βρίσκεται εν ισχύ, ο υπουργός δήλωσε ότι από χθες “έχουμε έναν φυγά και για πρώτη φορά στην ιστορία”.

“Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μάς λένε ότι δεν θέλουν να βγει η κουκούλα για να μην κινδυνεύσει η ζωή των προστατευομένων μαρτύρων. Γιατί δεν τους ξέρουμε ποιοι είναι; Δεν τους έχει μηνύσει ο κ. Μανιαδάκης; Δεν δήλωσε ο κ. Μανιαδάκης ότι τους είδε έξω από την Εισαγγελία Διαφθοράς; Ας καλέσει σήμερα η επιτροπή τον κ. Φιλίστορα Δεστεμπασίδη για συμπληρωματική κατάθεση. Ας καλέσει η επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης σήμερα, που η αστυνομία ψάχνει τον κ. Μάξιμο Σαράφη και δεν μπορεί να τον βρει γιατί κρύβεται, να καλέσει για συμπληρωματική κατάθεση τον Φιλίστορα Δεστεμπασίδη. Έχει δικαίωμα να το κάνει. Είναι άσχημο να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας”, ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

“Θα μπορούσε ο κ. Δεστεμπασίδης να λήξει μόνος του την ιστορία αν πάει σήμερα μόνος του στη Βουλή -εγώ θα του ζητήσω και συγνώμη- και πει “εδώ είμαι και δεν είμαι ο Σαράφης που ψάχνετε”. Αν πράγματι ο κ. Δεστεμπασίδης δεν είναι ο Μάξιμος Σαράφης, αντί να απειλεί με αγωγές και μηνύσεις, να πάει στη Βουλή και να πει “να ‘μαι. Είδατε που δεν είμαι ο Σαράφης; Θα του ζητήσω και συγνώμη!”, σημείωσε ο υπουργός.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις