Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

ΔΕΘ 2018: Και ο… Αντετοκούνμπο στο περίπτερο των ΗΠΑ – Το δώρο στον Τσίπρα [pics]

ΔΕΘ 2018: Και ο… Αντετοκούνμπο στο περίπτερο των ΗΠΑ – Το δώρο στον Τσίπρα [pics]

Στο περίπτερο 13 των ΗΠΑ, τιμώμενης χώρας στην 83η ΔΕΘ, ξεναγήθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τον αμερικανό υφυπουργό Εργασίας Γ. Ρος και τον αμερικανό Πρέσβη Τζεφρι Πάιατ

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το περίπτερο της εταιρείας ΤΕΧΑΝ που δραστηριοποιείται στον τομέα της ανακύκλωσης. Μαζί με την αμερικανική Envipco, επενδύουν στην προστασία του περιβάλλοντος, δημιουργώντας στην Ελλάδα την πρώτη μονάδα παραγωγής μηχανημάτων ανακύκλωσης.

Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας εισήγαγε ένα πλαστικό μπουκάλι στο αυτόματο μηχάνημα ανακύκλωσης και πήρε ως αντίτιμο 3 λεπτά του ευρώ.

Τσίπρας και Αντετοκούνμπο

Στο ίδιο περίπτερο, προβλήθηκε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του Έλληνα σταρ του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο για την ανακύκλωση. ενώ οι οικοδεσπότες έδωσαν στον Αλέξη Τσίπρα μία υπογεγραμμένη φανέλα του αγαπημένου μπασκετμπολίστα. Σε σύντομη στιχομυθία, ο κ. Ρος ενημερώθηκε για τον διεθνή μπασκετμπολίστα που κλέβει τις εντυπώσεις στο NBA με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς.

Στο σταντ της Lockheed Martin ο εκπρόσωπος της εταιρείας έδειξε στον πρωθυπουργό τα ομοιώματα των πολεμικών αεροσκαφών. Πέρασε και από τα περίπτερα του Facebook, της Microsoft και της IBM, ενώ έδειξε να εντυπωσιάζεται με έναν 3d printer (τρισδιάστατο εκτυπωτή).

Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας είχε δοκιμάσει τις ικανότητες του στο μπάσκετ.

Με πληροφορίες από voria.gr Φωτογραφίες: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις