Πολιτική

ΔΕΘ 2018: Selfies, χαμόγελα και… καρφί για Τσίπρα στην βόλτα του Μητσοτάκη! [pics]

Στην ΔΕΘ 2018 παρουσιάζει σήμερα και αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρόγραμμα της ΝΔ, ωστόσο το βράδυ της Παρασκευής το πρόγραμμα είχε... βόλτα!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Περίπατο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρίσκεται στην πόλη για την ΔΕΘ 2018 με σύνθημα… α λα Ομπάμα.

Εκεί όπου σήμερα, Σάββατο 15.09.2018, θα γίνει η ομιλία του στις 20:00 το βράδυ, ενώ αύριο, Κυριακή 16.09.2018, στις 13:00 το μεσημέρι, θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Πριν το… καθαρά πολιτικό σκέλος, ο αρχηγός της ΝΔ περπάτησε σε δρόμους της συμπρωτεύουσας, όπου συνομίλησε με πολίτες και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όποιον του το ζήτησε. Φυσικά οι selfies… έδιναν κι έπαιρναν.

kyriakos thesnikh kyriakos thesnikh kyriakos thesnikh kyriakos thesnikh kyriakos thesnikh kyriakos thesnikh

Και ο ίδιος ο αρχηγός της ΝΔ ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter φωτογραφίες από την βόλτα του και τις συνόδευσε με ένα… φαρμακερό σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα.

Βόλτα στην πάντα όμορφη Θεσσαλονίκη (χωρίς ΜΑΤ)“, έγραψε χαρακτηριστικά, βάζοντας κι ένα… δολοφονικό “χαμόγελο” δίπλα στην ανάρτηση.

Δείτε την

https://twitter.com/kmitsotakis/status/1040692231156494337

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στη οδό Καρόλου Ντηλ όπου βρίσκονται στέκια νεολαίας και χαιρέτισε νέες και νέους.

Μετά, περπάτησε στην οδό Τσιμισκή και στη συνεχεία πήγε σε καφέ της πλατείας Αριστοτέλους όπου τον περίμεναν βουλευτές και στελέχη του κόμματος, τους οποίους χαιρέτισε και είχε σύντομους διαλόγους μαζί τους.

Αποχωρώντας από το καφέ περπάτησε στην πλατεία Αριστοτέλους όπου αντάλλαξε χειραψίες με πολίτες που εκείνη την ώρα έκαναν βόλτα, και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Όλο το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ 2018

Σήμερα, Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, στις 10:30, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ και θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζομένους της ΔΕΘ-HELEXPO. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί περίπτερα της 83ης ΔΕΘ. Στις 20:00 θα μιλήσει στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου, στις 13:00, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πιερρακάκης: Τα μέτρα ακούνε την κοινωνία και δίνουν ανάσα – Απολύτως σωστή η απόφαση για εκλογές την επόμενη άνοιξη
«Στόχος να αυξηθεί το διαθέσιμο εισόδημα - Δεν υπάρχει plan b, ο δημοσιονομικός χώρος είναι αυτός - Να έχουμε μία χώρα που δίνει το χέρι της, όχι που κουνάει το δάχτυλο»
Ο υπουργός Οικονομικών Κυριάκος Πιερακάκης στη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών στις Βρυξέλλες
24
Στην Αίγυπτο ο Μητσοτάκης: Τετ α τετ με Αλ Σίσι και τριμερής με Χριστοδουλίδη – Στην ατζέντα θαλάσσιες ζώνες, Λιβύη, ενέργεια και Μονή Σινά
Η στρατηγική σχέση Αθήνας, Λευκωσίας και Καΐρου και το μήνυμα σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, στον απόηχο των κινήσεων της Τουρκίας στην περιοχή
Χριστοδουλίδης, Αλ Σίσι, Μητσοτάκης
Άδωνις Γεωργιάδης κατά ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: «Αντί να μου ζητήσουν συγγνώμη, ζητούν και τα ρέστα»
Σφοδρή απάντηση του υπουργού Υγείας μετά το αίτημα για ανάσυρση της δικογραφίας των «αδιευκρίνιστων» ποσών - «Η αγωνία των Συριζαίων να περάσουν το 3% τους έχει οδηγήσει στον πλήρη παραλογισμό»
Άδωνις Γεωργιάδης 9
ΕΛΑΣ κατά Μητσοτάκη για τα μέτρα της ΔΕΘ: «Υποσχετικές αλαζονείας και παραπλάνησης»
Το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα αποδομεί τις εξαγγελίες για μισθούς, συντάξεις και Δημόσιο και αντιπαραβάλλει το δικό του πρόγραμμα - «Στασιμότητα και διαφθορά ή εντιμότητα και πρόοδος»
Μητσοτάκης, ΔΕΘ