Πολιτική

ΔΕΘ 2018: Selfies, χαμόγελα και… καρφί για Τσίπρα στην βόλτα του Μητσοτάκη! [pics]

Στην ΔΕΘ 2018 παρουσιάζει σήμερα και αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρόγραμμα της ΝΔ, ωστόσο το βράδυ της Παρασκευής το πρόγραμμα είχε... βόλτα!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Περίπατο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρίσκεται στην πόλη για την ΔΕΘ 2018 με σύνθημα… α λα Ομπάμα.

Εκεί όπου σήμερα, Σάββατο 15.09.2018, θα γίνει η ομιλία του στις 20:00 το βράδυ, ενώ αύριο, Κυριακή 16.09.2018, στις 13:00 το μεσημέρι, θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Πριν το… καθαρά πολιτικό σκέλος, ο αρχηγός της ΝΔ περπάτησε σε δρόμους της συμπρωτεύουσας, όπου συνομίλησε με πολίτες και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όποιον του το ζήτησε. Φυσικά οι selfies… έδιναν κι έπαιρναν.

kyriakos thesnikh kyriakos thesnikh kyriakos thesnikh kyriakos thesnikh kyriakos thesnikh kyriakos thesnikh

Και ο ίδιος ο αρχηγός της ΝΔ ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter φωτογραφίες από την βόλτα του και τις συνόδευσε με ένα… φαρμακερό σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα.

Βόλτα στην πάντα όμορφη Θεσσαλονίκη (χωρίς ΜΑΤ)“, έγραψε χαρακτηριστικά, βάζοντας κι ένα… δολοφονικό “χαμόγελο” δίπλα στην ανάρτηση.

Δείτε την

https://twitter.com/kmitsotakis/status/1040692231156494337

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στη οδό Καρόλου Ντηλ όπου βρίσκονται στέκια νεολαίας και χαιρέτισε νέες και νέους.

Μετά, περπάτησε στην οδό Τσιμισκή και στη συνεχεία πήγε σε καφέ της πλατείας Αριστοτέλους όπου τον περίμεναν βουλευτές και στελέχη του κόμματος, τους οποίους χαιρέτισε και είχε σύντομους διαλόγους μαζί τους.

Αποχωρώντας από το καφέ περπάτησε στην πλατεία Αριστοτέλους όπου αντάλλαξε χειραψίες με πολίτες που εκείνη την ώρα έκαναν βόλτα, και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Όλο το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ 2018

Σήμερα, Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, στις 10:30, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ και θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζομένους της ΔΕΘ-HELEXPO. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί περίπτερα της 83ης ΔΕΘ. Στις 20:00 θα μιλήσει στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου, στις 13:00, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ για ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη: Επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος με νέες αυταπάτες – Ψαρεύει στα θολά νερά χωρίς πυξίδα
«Προπαγάνδιζε πως έρχεται να καλύψει το ''κενό αντιπολίτευσης'' και έκανε copy paste το 80% του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο επιτίθεται με μανία»
Τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη
Υπουργείο Οικονομικών για Τσίπρα: Χάσαμε τον λογαριασμό – Μέτρα με ετήσιο κόστος 13 δισεκατομμύρια
«Τα μέτρα Τσίπρα παραβιάζουν κάθε ευρωπαϊκό δημοσιονομικό κανόνα και παραπέμπουν ευθέως στις περιπέτειες της δικής του περιόδου με τα μέτρα λιτότητας του αχρείαστου τρίτου μνημονίου»
Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών
Παύλος Μαρινάκης: Ο Αλέξης Τσίπρας πρόσθεσε 13 δισεκατομμύρια ευρώ στον λογαριασμό τινάζοντας την μπάνκα στον αέρα
«Κάλπικες υποσχέσεις, χωρίς καμία κοστολόγηση και ''πατριωτικοί φόροι'', οι οποίοι ξυπνούν τις πιο άσχημες μνήμες, ειδικά στη μεσαία τάξη», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης 7
Κυβέλη Μάρδα: Η νεαρή γιατρός που προλόγισε τον Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη και η δυναμική παρέμβασή της
Είναι κόρη του Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος είχε διατελέσει αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και σύζυγος του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Δημήτρη Πέλκα
Κυβέλη Μάρδα 5
Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη: Κατώτατος μισθός 1000 ευρώ το 2027, μείωση ΦΠΑ και κατάργηση τέλους επιτηδεύματος και πανελληνίων
«Θεσπίζουμε Πατριωτική Εισφορά για το ισχυρότερο 1% των Ελλήνων: Ένα ευρώ τον χρόνο για κάθε εκατό ευρώ καθαρής περιουσίας», εξήγγειλε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης
Αλέξης Τσίπρας
193