Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

ΔΕΘ 2019: Γέμισαν… δώρα Μαρέβα και Κυριάκος Μητσοτάκης

ΔΕΘ 2019: Γέμισαν… δώρα Μαρέβα και Κυριάκος Μητσοτάκης

Και το περίπτερο του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων επισκέφθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη μετά την περιήγησή της στη ΔΕΘ, προκειμένου να παρακολουθήσει τον ανοιχτό διαγωνισμό καινοτομίας Open Bootcamp που διοργανώνει το ΤΑΠ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΕΘ: ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ

Τη σύζυγο του πρωθυπουργού υποδέχθηκε στο περίπτερο η πρόεδρος του ΤΑΠ, Αθηνά Χατζηπέτρου, αλλά και η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, με την οποία η Μαρέβα Μητσοτάκη είχε σύντομη συνομιλία.

Μάλιστα, δέχτηκε και ένα δώρο από το ΤΑΠ: μία καρφίτσα, αντίγραφο μιας ασημένιας περόνης που βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια Θεσσαλονίκης, αλλά κι ένα βιβλίο που έχει γράψει η υπουργός Πολιτισμού.

Αντίστοιχα, το δώρο του ΤΑΠ στην κυρία Μενδώνη ήταν ένα αντίγραφο τοιχογραφίας που βρέθηκε σε τάφο στη Νέα Μηχανιώνα.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη παρακολούθησε πάνελ στο οποίο συμμετείχε και ο Γρηγόρης Δημητριάδης, γενικός γραμματέας εξωστρέφειας (σ.σ. όχι ο ανιψιός της κας Μητσοτάκη, όπως αναφέρθηκε αρχικά λόγω της συνωνυμίας τους).

Ο πρωθυπουργός έφτασε λίγο αργότερα στο χώρο, όπου τον υποδέχθηκαν κι εκείνον οι κυρίες Μενδώνη και Χατζηπέτρου και παρακολούθησε κι εκείνος τα πάνελ του Open Bootcamp.

Φυσικά ούτε ο πρωθυπουργός έφυγε με… άδεια χέρια. Ιδού τα δώρα του…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΕΘ: ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις