Πολιτική

ΔΕΘ 2022 – Κυριάκος Μητσοτάκης: «Κύριε Ερντογάν νταηλίκια γιοκ με την Ελλάδα» είπε στην ομιλία του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Από την ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Βελλίδειο, για τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ 2022), το βράδυ του Σαββάτου (10.09.2022) δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το “κεφάλαιο” Τουρκία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απαντώντας μάλιστα στο… “Μητσοτάκης γιοκ”, που είχε πει ο πρόεδρος της Τουρκίας, μετά την ομιλία του Έλληνα Πρωθυπουργού στο Κογκρέσο.

“Ας σταματήσουν οι γείτονες τα ανιστόρητα πυροτεχνήματα. Στις απειλές της Τουρκίας απαντάμε με το “ΟΧΙ” κ. Ερντογάν. Και για να μιλήσω στη γλώσσα σας… νταηλίκια γιοκ με την Ελλάδα”, είπε δεχόμενος το χειροκρότημα των παρευρισκομένων που σηκώθηκαν όρθιοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στη Βουλή διαβιβάστηκε η μήνυση της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά του Γιώργου Φλωρίδη
Ο Γιώργος Φλωρίδης είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση καταλογίζοντας της ότι ήταν υπερασπίστρια του «βιαστή με την τυρόπιτα» που με την στάση της στην δίκη ταλαιπώρησε με αναβολές  τα θύματά του
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης στην Ολομέλεια της Βουλής
Η επιλογή Κυρανάκη στη θέση του Γραμματέα της ΝΔ δείχνει επιτάχυνση της προεκλογικής προετοιμασίας – Η ομάδα που θα τρέξει τον «αγώνα»
Έχει συζητηθεί η επιστροφή στο κυβερνητικό σχήμα του Τάσου Χατζηβασιλείου, ενδεχομένως στο προηγούμενο «πόστο» τους, ως υφυπουργός στο Εξωτερικών
Κυριάκος Μητσοτάκης και Κωνσταντίνος Κυρανάκης