Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

ΔΕΘ 2022 – Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θυμήθηκε πάλι τον Μαρσέλο του Ολυμπιακού

ΔΕΘ 2022 – Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θυμήθηκε πάλι τον Μαρσέλο του Ολυμπιακού

Νέα αναφορά στον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού τον Μαρσέλο έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτή τη φορά στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ 2022. Ο Πρωθυπουργός είχε αναφερθεί στον διάσημο άσο και σε «πηγαδάκια» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ 2022 που ολοκληρώθηκε νωρίτερα την Κυριακή (11.09.2022), ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε πάλι για το κορυφαίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού κι όχι μόνο, τον Βραζιλιάνο Μαρσέλο.

Ειδικότερα, όταν ένας δημοσιογράφος από τα Γιάννενα, ο οποίος ζήτησε τον λόγο είπε «εδώ, έξω αριστερά κύριε πρόεδρε», προκειμένου ο κ. Μητσοτάκης να τον εντοπίσει ευκολότερα, ο Πρωθυπουργός απάντησε χαριτολογώνας: «Στη θέση που θα παίζει ο Μαρσέλο…».

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

 

Yπενθυμίζεται ότι και την Παρασκευή (09.09.2022) ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στον Μαρσέλο, επιδεικνύοντας στις γνώσεις του στο ποδόσφαιρο. Στα «πηγαδάκια» που είχαν στηθεί μεταξύ των δημοσιογράφων και του Κυριάκου Μητσοτάκη υπήρξε αναφορά και στη μεταγραφή του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό. Ο Πρωθυπουργός, ο οποίος είναι και φίλαθλος των «ερυθρολεύκων», διερωτήθηκε χαριτολογώντας: «όπως είπε ο Άδωνις, θα ερχόταν ο Μαρσέλο χωρίς…» (σ.σ. εννοούσε ανάπτυξη στον τόπο).

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις