Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Διαγράφηκε από τη ΝΔ ο αντιδήμαρχος Στυλίδας – Τον “έκαψε” η φωτογραφία με τη σημαία της Χούντας

Διαγράφηκε από τη ΝΔ ο αντιδήμαρχος Στυλίδας – Τον “έκαψε” η φωτογραφία με τη σημαία της Χούντας

Η κεντρική επιτροπή δεοντολογίας της ΝΔ διέγραψε από μέλος του κόμματος τον Χριστόφορο Ανδρίτσο, εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο Στυλίδας και αντιπρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της γαλάζιας παράταξης.

Ανήμερα της 53ης επετείου από την κήρυξη της στρατιωτικής δικτατορίας της 21ης Απριλίου 1967, ο Χριστόφορος Ανδρίτσος κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία του με τη σημαία της Χούντας, προκαλώντας σάλο..  

Σύμφωνα με την απόφαση της ΝΔ η διαγραφή του Χριστόφορου Ανδρίτσου είναι οριστική καθώς – όπως σημειώνεται – το περιεχόμενο της δημοσίευσης “αντίκειται στις ιδεολογικές αρχές και τις πολιτικές θέσεις του κόμματος”.

Παράλληλα, κατηγορεί τον κ. Ανδρίτσο ότι επέδειξε αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά, θέτοντας οριστικά τον εαυτόν του εκτός του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

“Τους αγώνες μας για τη δημοκρατία δεν τους διαπραγματευόμαστε ούτε τους χαρίζουμε σε κανέναν”, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΔΕ της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα.

Ο Χρ. Ανδρίτσος ανήμερα της επετείου του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου, ανέβασε φωτογραφία όπου κρατούσε χαμογελαστός τη σημαία της Χούντας και ευχόταν σε φίλους και ακολούθους του “χρόνια πολλά” (!).

Η φωτογραφία κατέβηκε από το προφίλ του αντιδημάρχου Χριστόφορου Ανδρίτσου στο Facebook, αλλά το κακό είχε γίνει.

Αμέσως μετά τον σάλο, η δήμαρχος Στυλίδας και πρώην υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Βιργινία Στεργίου, δήλωσε: “Με αφορμή την ανάρτηση Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου μας στα Social media δηλώνω ξεκάθαρα ότι είναι καταδικαστέα, όπως και οποιαδήποτε συμπεριφορά ή αναφορά βλάπτει τη Δημοκρατία μας”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις