Πολιτική

Διαμαντοπούλου για Κασσελάκη: Προσεχώς τίτλοι τέλους

Η Άννα Διαμαντοπούλου εξαπέλυσε επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη μέσω ανάρτησή της στα social media λέγοντας μεταξύ άλλων πως «το ότι δεν ήρθε και έβρισε χυδαία την διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη δημιουργεί αποστροφή στον κόσμο του κέντρου».

«Αν στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη ερχόταν ο Σ. Κασσελάκης θα ήταν πολιτισμική ανατροπή. Αν απλά δεν ερχόταν ήταν αναμενόμενο. Το ότι δεν ήρθε και έβρισε χυδαία την διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη δημιουργεί αποστροφή στον κόσμο του κέντρου, αφού πριν έκανε το ίδιο με τον κόσμο της αριστεράς. Προσεχώς: ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως ο Στέφανος Κασσελάκης είχε προσκληθεί επίσημα στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη και μάλιστα υπήρχε θέση με το όνομά του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σε αυξημένη ετοιμότητα η Αθήνα λίγο πριν την συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στη Νέα Υόρκη: Οι Navtex, τα 23 νησιά του Αιγαίου και το απαρχαιωμένο «Πίρι Ρέις»
Έγκυροι αναλυτές εκτιμούν ότι είναι «πάγια η τακτική» η Άγκυρα να κλιμακώνει την ένταση, είτε σε επίπεδο ρητορικής, είτε με προκλητικές αλλά προσεγμένες κινήσεις στο πεδίο, πριν από κρίσιμες επαφές
Κυριάκος Μητσοτάκης και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Πρέπει να αποτελέσει πολιτικά παρελθόν -Φόρτωσε την ευθύνη της ακρίβειας στους πολίτες
«Στο όνομα του οικονομικού νεοφιλελευθερισμού, θα συνεχίσει να βλέπει δισεκατομμύρια να βγαίνουν από τις τσέπες των πολιτών και να καταλήγουν στα αποθεματικά των τραπεζών»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ 2