Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Δήλωση έκπληξη από Μουζάλα: “Κόλλα έχει ο κώλος μερικών, όχι οι καρέκλες”

Δήλωση έκπληξη από Μουζάλα: “Κόλλα έχει ο κώλος μερικών, όχι οι καρέκλες”

Έντονα αυτοκριτικός εμφανίστηκε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real News την Κυριακή, δηλώνοντας πως δεν είναι περήφανος ούτε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ειδομένη ούτε στον Πειραιά.

Όταν ρωτήθηκε για το εάν έχει κόλλα η καρέκλα της εξουσίας, ο κ. Μουζάλας έκανε την έκπληξη, λέγοντας πως “κόλλα έχει ο κώλος μερικών, δεν έχουν οι καρέκλες”, μία δήλωση που μπορεί να έχει πολλά μηνύματα ακόμα και για συναδέλφους του εντός της κυβέρνησης.

Ο κ. Μουζάλας αναφέρθηκε και στο κλίμα μέσα στη Βουλή με τη Χρυσή Αυγή, λέγοντας πως είχε μεγάλο δίλημμα εάν έπρεπε να απαντάει ή να συζητάει με τη Χρυσή Αυγή. Όπως είπε, στη συνέχεια συνειδητοποίησε πως δεν μπορεί να συνομιλεί με την ωμή βία και ούτε να ανταλλάξει ούτε χειραψία μαζί τους.

Για την Ειδομένη σημείωσε πως η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να προχωρήσει σε εκκένωση της περιοχής με τη βία γιατί ανάμεσα στους πρόσφυγες η πλειοψηφία είναι γυναικόπαιδα και πως  η κυβέρνηση θα ήθελε δύο μεραρχίες.

Δήλωσε πως δεν υπάρχει κάτι στην υπουργική του θητεία για το οποίο να ντρέπεται, αλλά σημείωσε πως αρκετά πράγματα γίνονται και λυπάται που γίνονται αλλά είναι αναγκαία.

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε