Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιάννης Δημαράς ψήφισε όχι στην άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη για τα γεγονότα στον Μελιγαλά λέγοντας πως πάντα σε όλη του την πορεία στο κοινοβούλιο, όταν δεν υπάρχει από την αρμόδια Επιτροπή πρόταση ομόφωνα για μία άρση, τότε δεν την ψηφίζει.
Ο κ. Δημαράς δήλωσε χαρακτηριστικά πως έχει ψηφίσει περισσότερες από 30 φορές άρση της ασυλίας βουλευτών, αλλά διευκρίνισε πως δεν μπορεί κάποιος να αποφασίζει χωρίς να έχει αποδείξεις.
Μάλιστα, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων χαρακτήρισε επικίνδυνο παιχνίδι τις άρσεις των ασυλιών για όποιον κατηγορείται χωρίς αποδείξεις.
Ωστόσο, ο κ. Δημαράς διευκρίνισε πως δεν έχει καμία σχέση ούτε με τη Χρυσή Αυγή ούτε με τον Ηλία Κασιδιάρη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όχι από Δημαρά στην άρση ασυλίας Κασιδιάρη – Άκυρο από Κεγκέρογλου και για τους 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής!
Χαμός στην Βουλή στην συζήτηση για τις άρσεις ασυλίας Ζαρούλια, Παναγιώταρου, Μπούκουρα και Κασιδιάρη