Πολιτική

Δημητρακόπουλος για Εύα Καϊλή: «Δεν προκύπτει σύνδεσή της με εμβάσματα από το Κατάρ στην Τράπεζα του Παναμά»

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος της Εύας Καϊλή, με δελτίο τύπου εξέδωσε αναφέρει ότι σύμφωνα με την Τράπεζα του Παναμά, που εμφανίστηκε να δέχεται χρήματα από το Κατάρ σε λογαριασμό της ερευνώμενης Ευρωβουλευτή, δεν προκύπτουν όσα δημοσιεύθηκαν σχετικά με τα επίμαχα εμβάσματα.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του κ. Δημητρακοπούλου η παναμέζικη τράπεζα τονίζει πως” δεν υπάρχει καμία άμεση ή έμμεση σχέση κανενός είδους με τα πρόσωπα που ανακρίνονται στην προαναφερθείσα υπόθεση, μεταξύ των οποίων και η Εύα Καϊλή” .

Αναλυτικά στο δελτίο Τύπου του συνηγόρου της υπό κράτηση Ευρωβουλευτή αναφέρονται τα εξής:

“Η Τράπεζα BLADEX με την από 21.12.2022 δημόσια ανακοίνωση της στην ιστοσελίδα της ( https://www.bladex.com/en/node/784) καταρρίπτει με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο τα συκοφαντικά δημοσιεύματα περί μυθικών εμβασμάτων από το Κατάρ στην κυρία Εύα Καϊλή.

Σύμφωνα με την ως άνω ανακοίνωση η Τράπεζα, κατόπιν ενδελεχούς έρευνας στα αρχεία της, επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει καμία άμεση ή έμμεση σχέση κανενός είδους με τα πρόσωπα που ανακρίνονται στην προαναφερθείσα υπόθεση, μεταξύ των οποίων και η Εύα Καϊλή .

Επιπλέον, στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι η τράπεζα δεν παρέχει τραπεζικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και δεν πραγματοποιεί πληρωμές τρίτων, επομένως αποδεικνύεται παραχρήμα η πλαστότητα των δήθεν εμβασμάτων από το Κατάρ σε δήθεν προσωπικό λογαριασμό της Εύας Καϊλή.

Είναι βέβαιο ότι στο άμεσο μέλλον θα αποδειχθεί ότι και τα χρήματα που βρέθηκαν στο κοινό διαμέρισμα με το σύντροφό της δεν είναι δικά της και δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική δραστηριότητα της κυρίας Καϊλή” .

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωστής Χατζηδάκης: 3,8 δισ. ευρώ δόθηκαν στους αγρότες μέσα στο 2025 – Ακατανόητη η εμμονή στην άρνηση διαλόγου
«Από τα 27 αιτήματα των μπλόκων έχουν ικανοποιηθεί ήδη τα 16 και τα άλλα τέσσερα είναι σε  φάση επεξεργασίας», τόνισε σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης 32
Παύλος Μαρινάκης: Το 2026 βρίσκει τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια χωρίς 309.000 αιώνιους φοιτητές
«Τα πράγματα αλλάζουν και οι μόνοι πρωταγωνιστές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή οι φοιτητές και οι καθηγητές, παίρνουν πίσω όσα αυτονόητα ζητούσαν για δεκαετίες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης 10