Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Δημήτρης Αβραμόπουλος για Novartis: Ανοίγει το κεφάλαιο της αυστηρής τιμωρίας των σκευωρών

Δημήτρης Αβραμόπουλος για Novartis: Ανοίγει το κεφάλαιο της αυστηρής τιμωρίας των σκευωρών

Στο αρχείο μπήκε η έρευνα για την υπόθεση Novartis με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να ζητά την αυστηρή τιμωρία των σκευωρών.

Η ολοκλήρωση της έρευνας των πολιτικών που συκοφαντήθηκαν στη σκευωρία NOVARTIS ανοίγει το πιο σημαντικό κεφάλαιο της πλήρους αποκάλυψης όλων των πτυχών της σκευωρίας, της απόδοσης ευθυνών σε φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς και της υποδειγματικής και αυστηρής τιμωρίας της συμμορίας των σκευωρών, τονίζει σε δήλωση του ο πρώην Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Αβραμόπουλου: 

«Η ολοκλήρωση της έρευνας των πολιτικών, που συκοφαντήθηκαν στη σκευωρία NOVARTIS, την οποία νοσηρά και εγκληματικά μυαλά έστησαν κατά λειτουργών της Δημοκρατίας και της ίδιας της πολιτείας, ανοίγει το πιο σημαντικό κεφάλαιο, αυτό της πλήρους αποκάλυψης όλων των πτυχών της σκευωρίας, της απόδοσης ευθυνών σε φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς και της υποδειγματικής και αυστηρής τιμωρίας της συμμορίας των σκευωρών.

Για όλα τα πρόσωπα που συκοφαντήθηκαν δεν υπήρξε και δεν υπάρχει θέμα εκδίκησης. Γιατί η εκδίκηση δεν είναι δικαιοσύνη. Η τιμωρία όμως είναι.

Διότι μόνον έτσι θα προστατευθούν οι θεσμοί, η Δημοκρατία και η αξιοπρέπεια των λειτουργών της, ώστε να μην ξαναζήσουμε στην Ελλάδα τέτοια νοσηρά και εγκληματικά φαινόμενα.

Σε ό,τι με αφορά οι τίτλοι τέλους θα μπουν, όταν αποκαλυφθούν και τιμωρηθούν αυστηρά οι σκευωροί και εκείνοι που ανέλαβαν να εκτελέσουν τα «συμβόλαια» εξόντωσης».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις