Πολιτική

Δημήτρης Καμμένος: Δεν θα τους κάνω τη χάρη να παραιτηθώ

«Δε θα τους κάνω τη χάρη να παραιτηθώ από αντιπρόεδρος της Βουλής», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο ανεξάρτητος βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος.

Όπως εξήγησε, μετά τη διαγραφή του από τους ΑΝΕΛ εξέφρασε την πρόθεση να παραιτηθεί αλλά, όπως είπε, θέλησαν να τον πετάξουν έξω από το γραφείο του, χωρίς να του δώσουν ούτε καν χρόνο να μαζέψει τα πράγματα του.

Ο κ. Καμμένος είπε ότι αναμένει να δει τι θα γράψουν στην πρόταση μομφής. Εξήγησε ότι για να αναπεμφθεί από αντιπρόεδρος πρέπει η πρόταση μομφής να έχει 50 υπογραφές και να αναφέρει ότι άσκησε πλημμελώς τα καθήκοντά του, κάτι για το όποιο δε συντρέχει λόγος εφόσον και ο ίδιος ο κ. Βούτσης, όπως είπε, δήλωσε ότι ήταν εξαιρετικός αντιπρόεδρος.

Όπως είπε, περιμένει να δει τι εφεύρημα θα γράψουν και σε περίπτωση που αναφερθεί κάτι ψευδές, το λόγο θα τον έχει η δικαιοσύνη.

Αναφερόμενος τέλος στη συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είπε ψέματα για ένα εθνικό ζήτημα, λέγοντας ότι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό να λες ψέματα για την οικονομία.

«Στα εθνικά δεν χωρούν ψέματα γιατί δεν διορθώνονται» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Αναφερόμενος σε προηγούμενη επίσκεψή του στο νοσοκομείο Λαμίας, έκανε λόγο για «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας, έκανε τόσο μεγάλα επεισόδια ώστε στο τέλος επενέβη η ΕΛΑΣ»
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
11