Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Δημήτρης Καμμένος για Σκοπιανό: Εγκληματικό το “Μακεδονία” στο όνομα της ΠΓΔΜ – Δεν ψηφίζουμε

Δημήτρης Καμμένος για Σκοπιανό: Εγκληματικό το “Μακεδονία” στο όνομα της ΠΓΔΜ – Δεν ψηφίζουμε

Εγκληματική χαρακτήρισε μία λύση για το Σκοπιανό με το όνομα “Μακεδονία” ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος μιλώντας σήμερα Σάββατο στο epsilontv.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι οι συνάδελφοί του στο κόμμα απορρίπτουν συμφωνία με τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία. “Το 2019 και το 2020 θα είναι δύο πολύ δύσκολες χρονιές. Ο ρόλος του ΔΝΤ μετά το τέλος του προγράμματος θα είναι συμβουλευτικός” εκτίμησε ο Δημήτρης Καμμένος σε δηλώσεις του στο epsilontv.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι “στις 22 Ιουνίου θα κριθεί ο ρόλος του ΔΝΤ. Καλό θα ήταν να εγγυηθεί την έξοδο το Eurogroup, χωρίς όμως να υπάρξει πιστοληπτική γραμμή”.

Σκοπιανό: Δεν βλέπει λύση – Gay Pride: Προσβολή…

Όσον αφορά το Σκοπιανό ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι “οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν όνομα που θα δoθεί στα Σκόπια με το όνομα της Μακεδονίας. Θα είναι εγκληματικό αν έρθει λύση με το όνομα αυτό. Δεν βλέπω λύση στο Σκοπιανό”.

Για τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς που εξακολουθούν να βρίσκονται για 101η μέρα φυλακισμένοι ο αντιπρόεδρος της Βουλής επισήμανε: “θα τραβήξει πολύ μακριά η βαλίτσα και δεν βλέπω να αποφυλακίζονται μετά τις εκλογές της 24ης Ιουνίου”.

Τέλος για την αποψινή φωταγώγηση του κτιρίου της της Βουλής των Ελλήνων για την εκδήλωση των Gay Pride ο κ.Καμμένος εξέφρασε αντιρρήσεις, λέγοντας: “το άγαλμα του Αγνώστου Στρατιώτη δεν πρέπει να το προσβάλλουμε. Είναι προσβολή γιατί έχει χυθεί αίμα στη Βουλή”.

Πηγή: epsilontv

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις