Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Δημήτρης Καμμένος: Τον “καθαιρούν” από πρόεδρο της Βουλής οι ΑΝΕΛ

Δημήτρης Καμμένος: Τον “καθαιρούν” από πρόεδρο της Βουλής οι ΑΝΕΛ

Μετά την διαγραφή του Δημήτρη Καμμένου από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να μην παραμείνει αντιπρόεδρος της Βουλής.

Όλα αυτά μετά την “βόμβα” που έβαλε ο Δημήτρης Καμμένος το βράδυ του Σαββάτου, ψηφίζοντας “ναι” στην πρόταση δυσπιστίας που είχε καταθέσει η ΝΔ ενάντια στην κυβέρνηση.

Άμεση και οργισμένη ήταν η απάντηση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος αφού αρχικά τον διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, στην συνέχεια με μια ανάρτηση έκανε λόγο για… καλοπληρωμένη μεταγραφή.

Με επιστολή του προς το προεδρείο της Βουλής, δήλωσε πως σας ο Δημήτρης Καμμένος δεν ανήκει πλέον στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ

“Με επιστολή του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ο βουλευτής Β’ Πειραιά Δημήτρης Καμμένος διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος”.

Ράνια Σβίγκου: Μάλλον άργησε κιόλας

“Αναμενόμενη” χαρακτήρισε τη στάση του Δ. Καμμένου η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου. «Μάλλον άργησε κιόλας», προσθέτει στην ανάρτησή της στο Twitter.

Και καταλήγει: «Η έκπληξη θα ήταν η συνέχιση της στήριξης σε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τώρα μπορεί να συνεχίσει χωρίς κανέναν ενδοιασμό αυτό που ξεκίνησε εδώ και καιρό».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις