Πολιτική

Δημήτρης Κουφοντίνας: «Αυτοπαγιδεύτηκε η κυβέρνηση» λέει το ΚΙΝΑΛ

Σε ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ αναφέρεται ότι ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Παύλος Χρηστίδης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την ανακοίνωση του νοσοκομείου Λαμίας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, δήλωσε :

«Στην υπόθεση της απεργίας πείνας του Δ. Κουφοντίνα, η Κυβέρνηση αυτοπαγιδεύτηκε στους δικούς της άστοχους χειρισμούς. Δική της είναι η νομοθετική διάταξη για την μεταγωγή του στη φυλακή αρχικής κράτησης (Κορυδαλλός). Τα δε, μετέπειτα διαδικαστικά τεχνάσματα (επίκληση κορονοϊού) την εκθέτουν ακόμα περισσότερο.

click4more: Τσίπρας για Κουφοντίνα: «Η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή»

Η Δημοκρατία τιμωρεί, δεν εκδικείται, δεν εκβιάζεται. Η κυβέρνηση δεν πρέπει να αφήσει ένας στυγερός, κατά συρροή δολοφόνος, αμετανόητος τρομοκράτης, να γίνει δήθεν σύμβολο αγωνιστικότητας. Η Κυβέρνηση -που δημιούργησε το πρόβλημα- οφείλει να βρει λύση, ώστε να αποφευχθεί ο θάνατος του από απεργία πείνας».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη: Ανεύθυνη και επικίνδυνη η τακτική διαστρέβλωσης και κοπτοραπτικής του
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε σαφείς αιχμές για τη στρατηγική της Χαριλάου Τρικούπη, λέγοντας ότι «το κόμμα του κ. Ανδρουλάκη αρχίζει να αποκτά όλες τις κακές συνήθειες των νέων συνοδοιπόρων του»
Παύλος Μαρινάκης
Προειδοποίηση Κατζ προς την Τουρκία για Αιγαίο μετά τη συνάντηση με Δένδια: Δεν θα επιτρέψουμε την υλοποίηση «επικίνδυνων φιλοδοξιών»
«Όσοι ονειρεύονται να σύρουν την περιοχή προς τα πίσω, θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια αποφασιστική συμμαχία» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας
Νίκος Δένδιας και Ίσραελ Κατζ
6
Κώστας Τσιάρας: Η κυβέρνηση είναι πάντα παρούσα στο πλευρό των αγροτών, πάντα ανοιχτή η πόρτα του διαλόγου
«Είναι η στιγμή που ο καθένας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί» τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μετά τη σημερινή συνάντηση με εκπροσώπους αγροτών
Ο Κώστας Τσιάρας