Πολιτική

Δημήτρης Κουφοντίνας: «Αυτοπαγιδεύτηκε η κυβέρνηση» λέει το ΚΙΝΑΛ

Σε ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ αναφέρεται ότι ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Παύλος Χρηστίδης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την ανακοίνωση του νοσοκομείου Λαμίας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, δήλωσε :

«Στην υπόθεση της απεργίας πείνας του Δ. Κουφοντίνα, η Κυβέρνηση αυτοπαγιδεύτηκε στους δικούς της άστοχους χειρισμούς. Δική της είναι η νομοθετική διάταξη για την μεταγωγή του στη φυλακή αρχικής κράτησης (Κορυδαλλός). Τα δε, μετέπειτα διαδικαστικά τεχνάσματα (επίκληση κορονοϊού) την εκθέτουν ακόμα περισσότερο.

click4more: Τσίπρας για Κουφοντίνα: «Η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή»

Η Δημοκρατία τιμωρεί, δεν εκδικείται, δεν εκβιάζεται. Η κυβέρνηση δεν πρέπει να αφήσει ένας στυγερός, κατά συρροή δολοφόνος, αμετανόητος τρομοκράτης, να γίνει δήθεν σύμβολο αγωνιστικότητας. Η Κυβέρνηση -που δημιούργησε το πρόβλημα- οφείλει να βρει λύση, ώστε να αποφευχθεί ο θάνατος του από απεργία πείνας».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δεν έχει τέλος η φαγωμάρα στο ΠΑΣΟΚ: Νέες αιχμές Χάρη Δούκα σε εκδήλωση με υποστηρικτές του από όλη την Ελλάδα
Απάντησε στα σενάρια περί «φευγάτου Δούκα», χαρακτηρίζοντάς τα «αθλιότητα» και ξεκαθαρίζοντας ότι μιλά για αυτόνομη εκλογική κάθοδο και νικηφόρα πορεία του ΠΑΣΟΚ
Χάρης Δούκας