Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Δημήτρης Κουφοντίνας: Οργή στη ΝΔ για την άδεια!

Δημήτρης Κουφοντίνας
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας αναμένεται να πάρει διήμερη άδεια και στη Νέα Δημοκρατία… βράζουν! Αντιδράσεις από Μητσοτάκη και Γεωργιάδη και άλλα στελέχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το αίτημα που έκανε το ηγετικό στέλεχος της 17 Νοέμβρη φέρεται να έχει γίνει δεκτό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το πρωί της Πέμπτης 09.11.20217 ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα βγει από την φυλακή. Σημειώνεται, ωστόσο, πως μέχρι στιγμής τηρείται… σιγή ιχθύος και τίποτα δεν επιβεβαιώνεται απολύτως.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Αντιδράσεις από Μητσοτάκη και Γεωργιάδη για την άδεια

Είναι μια είδηση που… έσκασε σαν βόμβα! Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, θα είναι η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα βγει από τις φυλακές. Έστω για διήμερη άδεια…

Όπως είναι λογικό, υπάρχουν αντιδράσεις. Που ήταν αναμενόμενες, ειδικά από την πλευρά της ΝΔ.

Άλλωστε η δολοφονία του -τότε- βουλευτή του κόμματος και συζύγου της Ντόρας Μπακογιάννη, Παύλου Μπακογιάννη, από την 17 Νοέμβρη, κάνει την “γαλάζια” παράταξη να… βράζει για την συγκεκριμένη απόφαση.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο οποίος έγραψε στο Twitter: “Οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα είναι αδιανόητη. Όχι μόνο για τις απεχθείς πράξεις του που στρέφονταν κατά της Δημοκρατίας, αλλά και γιατί δεν έχει εκφράσει ποτέ καμία μεταμέλεια γι’ αυτές και παραμένει ιδεολογικός καθοδηγητής της νέας γενιάς τρομοκρατών“.

Δείτε την ανάρτηση

Μερικά λεπτά αργότερα, στο Twitter αντέδρασε και ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο οποίος έγραψε μόνο μια λέξη: “Ασχολίαστο…“.

Δείτε την ανάρτηση

Λίγο αργότερα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επανήλθε με νέο tweet

Αντίδραση μέσω Twitter είχαμε και από την ευρωβουλευτή της ΝΔ, Ελίζα Βόζενμπεργκ. Δείτε τα tweets

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μάκης Βορίδης

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις