Πολιτική

Δημήτρης Κουτσούμπας: Ανάρπαστες οι πασχαλινές λαμπάδες με τις ατάκες του ΓΓ του ΚΚΕ

Μία ασυνήθιστη πρόταση για φέτος το Πάσχα είχε το καλλιτεχνικό εργαστήρι «Το λειρί του Κόκορα», καθώς έφτιαξε λαμπάδες με ατάκες του ΚΚΕ που… «έγραψαν», όπως το «Αυτοί είστε!», το «Που τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια;» και το «Ε, δεν είμαστε σαν τα μούτρα σας!». 

Πρωταγωνιστής σε αυτές τις ιδιαίτερες πασχαλινές λαμπάδες είναι ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας με τις πιο viral ατάκες του: το «Αυτοί Είστε!» και το «Πού τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια;». Υπάρχει επίσης και λαμπάδα με την πρώην γραμματέα του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα, αλλά και τον δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη.

Οι πασχαλινές λαμπάδες με τα στελέχη του ΚΚΕ έγιναν ανάρπαστες με αποτέλεσμα το εργαστήριο να ανακοινώσει μέσω του Facebook ότι δεν μπορεί να κατασκευάσει άλλες, καθώς δεν θα μπορούν να παραληφθούν πριν την Ανάσταση. 

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το εργαστήρι έφτιαξε λαμπάδα και με τον πρωθυπουργό, γράφοντας: «Μητσοτάκη… Ξέρεις εσύ!!!». Όπως υπόσχεται δε του χρόνου θα έχει λαμπάδες και με «τα πασόκια».

Δείτε εδώ τις πασχαλινές λαμπάδες:

Αναλυτικά η ανάρτηση του καλλιτεχνικού εργαστηρίου:

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω όλους και όλες! Κάτι που ξεκίνησε για αστείο, έγινε λατρεία! Δυστυχώς δεν μπορώ να λάβω άλλες παραγγελίες γιατί δεν θα προλάβουν να παραδοθούν πριν το Πάσχα! Εκτός κ αν τις θέλετε έτσι κι αλλιώς,οπότε ναι θα κάνουμε μέχρι το επόμενο!!

»Του χρόνου να μαστε καλά, να ζούμε δλδ με αυτόν τον γκαντεμοσαυρο,και δεν θα αφήσω παραπονεμένα τα πασόκια! Θα σας φτιάξω το παλιο το ορθόδοξο! Να το χετε να το καμαρώνετε κ εσείς! Μέχρι τότε…ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΗΚΏΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΙΝΙΑ ΣΕ ΚΆΘΕ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!!».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Προστασία ανηλίκων από αλκοόλ και καπνό: Ψηφιακή επαλήθευση ηλικίας – Τι θα ισχύει για πάρτι και σημεία πώλησης
Στο Μέγαρο Μαξίμου έγινε σύσκεψη όπου παρουσιάστηκαν τρία νέα ψηφιακά εργαλεία που θα αυξήσουν την αποτελεσματικότητα των ελέγχων για την απαγόρευση αλκοόλ και καπνού σε ανηλίκους
Σύσκεψη στο Μαξίμου για την προστασία των ανηλίκων από το κάπνισμα και το αλκοόλ
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να επιστρέψουν στο μουσείο της Ακρόπολης» – «Είναι σαν να κόβεις στη μέση τη Μόνα Λίζα» 
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός μίλησε και για τη φιλοδοξία του να καταστήσει την Ελλάδα κορυφαίο ποιοτικό τουριστικό προορισμό παγκοσμίως
Συζήτηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Victoria Hislop στο πλαίσιο του συνεδρίου «Reimagine Tourism 2025» που διοργάνωσε η «Καθημερινή» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Αλέκος Φλαμπουράρης: Ο «δεύτερος πατέρας» του Αλέξη Τσίπρα και ο αγαπητός «παππούς του ΣΥΡΙΖΑ»
Ο «Νέστορας» της Αριστεράς και «μέντορας» του Αλέξη Τσίπρα έπαιξε κομβικό ρόλο ιδιαιτέρως κατά το «καυτό» διάστημα του 2015, τη διαπραγμάτευση, το δημοψήφισμα και τελικά την ψήφιση του τρίτου μνημονίου
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2017 12