Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Δημήτρης Κουτσούμπας: Ανάρπαστες οι πασχαλινές λαμπάδες με τις ατάκες του ΓΓ του ΚΚΕ

Δημήτρης Κουτσούμπας: Ανάρπαστες οι πασχαλινές λαμπάδες με τις ατάκες του ΓΓ του ΚΚΕ

Μία ασυνήθιστη πρόταση για φέτος το Πάσχα είχε το καλλιτεχνικό εργαστήρι «Το λειρί του Κόκορα», καθώς έφτιαξε λαμπάδες με ατάκες του ΚΚΕ που… «έγραψαν», όπως το «Αυτοί είστε!», το «Που τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια;» και το «Ε, δεν είμαστε σαν τα μούτρα σας!». 

Πρωταγωνιστής σε αυτές τις ιδιαίτερες πασχαλινές λαμπάδες είναι ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας με τις πιο viral ατάκες του: το «Αυτοί Είστε!» και το «Πού τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια;». Υπάρχει επίσης και λαμπάδα με την πρώην γραμματέα του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα, αλλά και τον δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη.

Οι πασχαλινές λαμπάδες με τα στελέχη του ΚΚΕ έγιναν ανάρπαστες με αποτέλεσμα το εργαστήριο να ανακοινώσει μέσω του Facebook ότι δεν μπορεί να κατασκευάσει άλλες, καθώς δεν θα μπορούν να παραληφθούν πριν την Ανάσταση. 

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το εργαστήρι έφτιαξε λαμπάδα και με τον πρωθυπουργό, γράφοντας: «Μητσοτάκη… Ξέρεις εσύ!!!». Όπως υπόσχεται δε του χρόνου θα έχει λαμπάδες και με «τα πασόκια».

Δείτε εδώ τις πασχαλινές λαμπάδες:

Αναλυτικά η ανάρτηση του καλλιτεχνικού εργαστηρίου:

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω όλους και όλες! Κάτι που ξεκίνησε για αστείο, έγινε λατρεία! Δυστυχώς δεν μπορώ να λάβω άλλες παραγγελίες γιατί δεν θα προλάβουν να παραδοθούν πριν το Πάσχα! Εκτός κ αν τις θέλετε έτσι κι αλλιώς,οπότε ναι θα κάνουμε μέχρι το επόμενο!!

»Του χρόνου να μαστε καλά, να ζούμε δλδ με αυτόν τον γκαντεμοσαυρο,και δεν θα αφήσω παραπονεμένα τα πασόκια! Θα σας φτιάξω το παλιο το ορθόδοξο! Να το χετε να το καμαρώνετε κ εσείς! Μέχρι τότε…ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΗΚΏΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΙΝΙΑ ΣΕ ΚΆΘΕ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!!».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις