Πολιτική

Δημήτρης Μάντζος εναντίον Παύλου Πολάκη: Ανέλαβε ξανά τον ρόλο αντι – Τσίπρα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά τις απειλές Παύλου Πολάκη κατά του Νίκου Αδρουλάκη, μέσω facebook, «μη συνεχίσεις έτσι! Την επόμενη φορά θα είμαι λιγότερο ευγενής…», ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος, έσπευσε να δώσει τη δική του καυστική απάντηση. 

Σε ανάρτησή του ο Δημήτρης Μάντζος σχολιάζει με νόημα: “Σφιχταγκάλιασμα με τους ΑΝΕΛ, επίθεση στους αρμούς της εξουσίας, αντιεπιστημονικά μηνύματα για τα εμβόλια, συστηματικές απειλές σε αντιπάλους. Αυτή είναι η «προοδευτική» ταυτότητα όπως την εννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Πολάκη.

Αναβαθμισμένος μετά τη νίκη του στο Συνέδριο, ο κ. Πολακης ανέλαβε για μία ακόμη φορά τον ρόλο του αντι-Τσίπρα για να επιτεθεί στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και στις ξεκάθαρες θέσεις που εκφράζει.

Δεν θα τον ακολουθήσουμε στη χυδαιότητα.

Την απάντηση που αδυνατεί ή αρνείται να του δώσει το κόμμα του, θα του τη δώσει οριστικά ο λαός”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δόμνα Μιχαηλίδου για τις κατασκηνώσεις του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: «Τι είναι καλοκαίρι για τα παιδιά και λύση για τους γονείς;»
Το Υπουργείο παραχωρεί στους Δήμους τις εκτάσεις στις οποίες λειτουργούν και χρηματοδοτεί τη λειτουργία και την αναβάθμισή τους, ώστε να δίνουν στις οικογένειες πρακτική απάντηση σε μια πραγματική ανάγκη
Δόμνα Μιχαηλίδου
Τρεις κι ο κούκος στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - Εξέλεξαν γραμματέα τον Γιάννη Αμανατίδη - Αύριο η επιστροφή Πολάκη - Το Σάββατο βγάζουν νέο πρόεδρο
Πληροφορίες θέλουν οι επόμενοι βουλευτές που θα ανεξαρτητοποιηθούν είναι ο Κωνσταντίνος Μπάρκας και η Καλλιόπη Βέττα - Μέχρι στιγμής ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μείνει με 17
ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ 33