Πολιτική

Δημήτρης Μαρκόπουλος: Επίθεση με αεροβόλο στο πολιτικό του γραφείο στη Νίκαια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Άγνωστοι επιτέθηκαν με αεροβόλο όπλο στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλου, το απόγευμα της Τρίτης.

Όπως αναφέρει ο Δημήτρης Μαρκόπουλος σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα το χτύπημα έγινε σε ώρα που δεν υπήρχε κόσμος στο γραφείο΄.

Η ανάρτηση αναφέρει τα εξής: Το ζήσαμε κι αυτό. Σήμερα το απόγευμα χτυπήθηκε από αγνώστους το γραφείο μου στη Νίκαια. Η έρευνα εξελίσσεται και όλα τα ενδεχόμενα διερευνούνται. Ευτυχώς το χτύπημα (ενδεχομένως από αεροβόλο) έγινε σε ώρα που δεν είχαμε επισκεπτήριο. Αν γινόταν λίγη ώρα αργότερα, δεν ξέρω πως θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα. Ευχαριστώ τους φίλους για το ενδιαφέρον που έδειξαν και την Κρατική Ασφάλεια για την άμεση παρέμβαση. Είμαστε όλοι καλά. Συνεχίζουμε όπως μας ξέρετε. Μαχητικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία
«Tα έργα συνδεσιμότητας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι των διαφορών που ενδεχομένως έχουμε για περιοχές όπου δεν έχει γίνει οριοθέτηση»
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία 33