Πολιτική

Δημήτρης Μαρκόπουλος: Επίθεση με αεροβόλο στο πολιτικό του γραφείο στη Νίκαια

Άγνωστοι επιτέθηκαν με αεροβόλο όπλο στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλου, το απόγευμα της Τρίτης.

Όπως αναφέρει ο Δημήτρης Μαρκόπουλος σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα το χτύπημα έγινε σε ώρα που δεν υπήρχε κόσμος στο γραφείο΄.

Η ανάρτηση αναφέρει τα εξής: Το ζήσαμε κι αυτό. Σήμερα το απόγευμα χτυπήθηκε από αγνώστους το γραφείο μου στη Νίκαια. Η έρευνα εξελίσσεται και όλα τα ενδεχόμενα διερευνούνται. Ευτυχώς το χτύπημα (ενδεχομένως από αεροβόλο) έγινε σε ώρα που δεν είχαμε επισκεπτήριο. Αν γινόταν λίγη ώρα αργότερα, δεν ξέρω πως θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα. Ευχαριστώ τους φίλους για το ενδιαφέρον που έδειξαν και την Κρατική Ασφάλεια για την άμεση παρέμβαση. Είμαστε όλοι καλά. Συνεχίζουμε όπως μας ξέρετε. Μαχητικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο Μητσοτάκη από τη συνάντηση με τους επαναπατρισθέντες από τη Μέση Ανατολή με τα ζώα συντροφιάς τους
«Πρώτη μας προτεραιότητα, πάντα, ήταν η ασφάλεια των Ελλήνων και η δυνατότητα να επιστρέψουν αυτοί οι οποίοι το ήθελαν, και φυσικά μαζί με τα ζώα συντροφιάς τους», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τους επαναπατρισθέντες Έλληνες από τη Μέση Ανατολή που ήρθαν με τα κατοικίδιά τους
58