Πολιτική

Δημήτρης Πανόπουλος: Ο Κασσελάκης ήρθε την τέλεια στιγμή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όλα είναι θέμα timing είπε ο Δημήτρης Πανόπουλος, που από την παρουσίαση και την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού αλλάζει… μετερίζει και θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

Ο Δημήτρης Πανόπουλος πέρασε από τη διαδικασία των προκριματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα (17.04.2024) έδωσε την πρώτη του live τηλεοπτική συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-Live.

Στην αρχή της συνέντευξης, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι επί δυο χρόνια τον… «κυνηγούσε» για να είναι στην εκπομπή της και ενώ όλα έδειχναν ότι δεν θα άφηνε τον ΣΚΑΪ, εκείνος βρέθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Δύο χρονιές τον παίρναμε τηλέφωνο για να τον κάνουμε μεταγραφή. Μας έφτυνε κανονικότατα. Έλεγα δεν θα αφήσει ποτέ τον ΣΚΑΪ. Και τσουπ τον βλέπω στη Ναταλία. Πώς σε έψησε;» ρώτησε η Τατιάνα Στεφανίδου, με τον Δημήτρη Πανόπουλο να απαντά ότι όλα είναι θέμα timing. Ακόμη και η υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

«Δεν με έψησε. Ήταν η στιγμή να γίνει. Κάποια στιγμή έγκωσα και είπα θέλω κάτι διαφορετικό και ήρθε την τέλεια στιγμή.

Και ο Κασσελάκης πάλι την τέλεια στιγμή ήρθε. Είναι όλα θέμα timing. Με τον Στέφανο γνωριστήκαμε όταν ήρθε με τον Τάιλερ στην εκπομπή χωρίς να είναι σε εκλόγιμη θέση το (ψηφοδέλτιο) Επικρατείας (σ.σ. του ΣΥΡΙΖΑ, στις βουλευτικές εκλογές). Να που ήρθαν οι εξελίξεις έτσι. Σε όλο αυτό το διάστημα που είχαμε κρατήσει επικοινωνία αναπτύχθηκε μια σχέση εμπιστοσύνης» είπε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

   

   

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε και για τα βιντεάκια που ανεβάζει στο TikTok, για τα οποία πολλοί του έχουν πει ότι μοιάζουν με εκείνα που κάνειο ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Όντως θυμίζει τον Κασσελάκη. Μου το είπαν και άλλοι ότι μου έχει δώσει ο Κασσελάκης την ομάδα του. Σας το λέω ότι το Tik Tok μού το κάνουν κάποιοι φίλοι, η Εβελίνα (Νικόλιζα) και ο Παναγιώτης (Ραφαηλίδης) από την εκπομπή και ο Θάνος Κλωνόπουλος και ο Γιώργος που είναι προσωπικοί μου φίλοι. To Tik Tok σου δίνει πρόσβαση σε ένα κοινό απογοητευμένο από την πολιτική» είπε σχολιάζοντας την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

   

Όσον για το αν τα μαλλιά του άσπρισαν στην ενημέρωση ή στην ψυχαγωγία; «Συνέβη κυρίως στην ψυχαγωγία, ήταν γονιδιακό να ασπρίσω στα 32» απάντησε στην Τατιάνα Στεφανίδου ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αύξηση στο επίδομα θέρμανσης για όλες τις μορφές ενέργειας και επιδότηση diesel όλο τον Οκτώβριο
Ο πρωθυπουργός σχολιάζει τη διπλή αναβάθμιση της Ελλάδας από τους οίκους Moody’s και Scope, ενώ αναφέρεται και στη διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης
Κυριάκος Μητσοτάκης 48
Η ΕΛΑΣ εδραιώνεται στη δεύτερη θέση, αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα – Η μάχη με το ΠΑΣΟΚ και οι αναποφάσιστοι
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν την κυριαρχία της ΕΛ.Α.Σ. στον προοδευτικό χώρο - Η πίεση στο ΠΑΣΟΚ, το ισχυρό χαρτί Τσίπρα και το δύσκολο πέρασμα από την εκλογική επιρροή στην κυβερνητική αξιοπιστία
Ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ 5
Κυριάκος Μητσοτάκης για την αναβάθμιση από Moody’s και Scope Ratings: «Η Ελλάδα – νησίδα πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας»
«Η Ελλάδα αποτελεί πλέον παράδειγμα ανθεκτικότητας, ανάπτυξης, μεταρρυθμίσεων και ταχείας μείωσης του δημόσιου χρέους», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη
Γιώργος Μαζωνάκης 5
Τα μαζεύει ο Φρέντι Μπελέρης μετά τις αντιδράσεις: Ανακαλώ τα όσα είπα για τον Κασιδιάρη, η αποστροφή μου ήταν άστοχη
«Αυτή είναι και η διαχρονική στάση μου: να στέκομαι απέναντι σε αντιλήψεις και πρακτικές που υπονομεύουν τις δημοκρατικές αξίες και να δίνω μάχες ώστε οι συμπολίτες μας να μην παρασύρονται σε επικίνδυνα μονοπάτια»
O Φρεντι Μπελέρης 164
Στις ΗΠΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Επενδύσεις και Κυπριακό στην ατζέντα – Με μηνύματα προς την Τουρκία η ομιλία στον ΟΗΕ
Ο Μητσοτάκης θα υπογραμμίσει ότι η Ελλάδα αποτελεί ασφαλή και φιλόξενη χώρα εγκατάστασης των περιφερειακών δραστηριοτήτων διεθνών εταιρειών, με ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς για τα στελέχη τους
Κυριάκος Μητσοτάκης 5
ΠΑΣΟΚ κατά ΝΔ: Ο Μπελέρης εκθειάζει τον Κασιδιάρη και ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη συναντήθηκε με συνομιλητή του
Το ΠΑΣΟΚ ζητά από την κυβέρνηση να πάρει ξεκάθαρη θέση και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να αποδοκιμάσει δημοσίως τον ευρωβουλευτή της Φρέντι Μπελέρη
Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Φρέντι Μπελέρης 6