Πολιτική

Δημήτρης Ρίζος: Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για το θάνατό του

Ο Δημήτρης Ρίζος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, τα ξημερώματα της Παρασκευής (13.09.2019). «Άφησε το στίγμα του στη δημοσιογραφία» έγραψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter.

«Ο Δημήτρης Ρίζος άφησε το στίγμα του στη δημοσιογραφία και σημαντική παρακαταθήκη στον ελληνικό τύπο. Η απώλειά του μας γεμίζει θλίψη. Θα θυμόμαστε πάντα την ιδιαίτερη πένα του και τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα του.

Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια», αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιάννης Στουρνάρας για πρόωρες εκλογές: «Θα ήταν ένα τεράστιο λάθος εν μέσω πολέμου»
Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας τονίζει ότι η πολιτική σταθερότητα είναι το μεγαλύτερο άυλο κεφάλαιο της χώρας, ενώ προειδοποιεί για τις επιπτώσεις της διεθνούς αστάθειας στην οικονομία
Γιάννης Στουρνάρας
ΠΑΣΟΚ: Viral ο Θεοδόσης Πελεγρίνης που δεν ήξερε τον δήμαρχο Αθηναίων – «Ποιος είναι ο Χάρης Δούκας; Δεν ξέρω ποιον λέτε»
Το όνομα του πρώην υφυπουργού Παιδείας και πρώην πρύτανη του ΕΚΠΑ είχε ήδη προκαλέσει εσωκομματικούς τριγμούς στη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς περιλήφθηκε στα νέα μέλη της Επιτροπής Συμπαράταξης και Διεύρυνσης
Θεοδόσης Πελεγρίνης