Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Δημήτρης Τσοβόλας: «Πάντοτε ευγενής και ανθρώπινος» – Το «αντίο» του ΚΙΝΑΛ

Δημήτρης Τσοβόλας: «Πάντοτε ευγενής και ανθρώπινος» – Το «αντίο» του ΚΙΝΑΛ

Ο Δημήτρης Τσοβόλας έφυγε από τη ζωή σήμερα και το ΚΙΝΑΛ αποχαιρετά τον πρώην βουλευτή και υπουργό του ΠΑΣΟΚ.

«Με θλίψη, αποχαιρετούμε το ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, πρώην βουλευτή και υπουργό, Δημήτρη Τσοβόλα.

Συνοδοιπόρος του Ανδρέα Παπανδρέου στη μεγάλη πορεία του ΠΑΣΟΚ, που οδήγησε στην ιστορική νίκη της Δημοκρατικής Παράταξης και του Ελληνικού λαού το 1981.

Πάντοτε ευγενής και ανθρώπινος, έδινε αγώνες με ανιδιοτέλεια και αξιοπρέπεια στο πλευρό των αδύναμων.Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Συλλυπητήρια και στη Βουλή

Την βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του πρώην υπουργού Οικονομικών και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Τσοβόλα, εξέφρασαν από το βήμα της βουλής, βουλευτές των κομμάτων τόσο της κυβέρνησης όσο και της αντιπολίτευσης.

«Μας προκαλεί μεγάλη συγκίνηση και θλίψη ο θάνατος του Δημήτρη Τσοβόλα και είναι μια απώλεια για τη χώρα και τη δημοκρατία. Προσέφερε πολλά στον αγώνα για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων υπηρετώντας την πατρίδα», τόνισε η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, Ευαγγελία Λιακούλη.

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τον θάνατο του Δημήτρη Τσοβόλα και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του», σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Ανδριανός.

«Είναι βαθύτατη η θλίψη για το θάνατο του Ηπειρώτη Δημήτρη Τσοβόλα. Από όλους τους δημόσιους χώρους που πέρασε τίμησε ιδιαίτερα την πατρίδα του και την Ήπειρο. Κατάφερε πολλά. Ξεκινώντας φτωχός από το χωριό του μεγαλούργησε στην Αθήνα. Καλό του ταξίδι και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του», σημείωσε από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις