Πολιτική

Δημοψήφισμα – Μητρόπουλος: Και με ”Ναι” να μείνει ο Τσίπρας

''Δεν θέλει Grexit ο Τσίπρας, και αν ο λαός στο δημοψήφισμα ψηφίσει ''Ναι'' τότε ο Τσίπρας θα είναι πιο χρήσιμος'' δήλωσε πριν από λίγο ο Α. Μητρόπουλος.

Κόντρα στις δηλώσεις του ίδιου του Τσίπρα, που ουσιαστικά έχει κάνει λόγο για εκλογές σε περίπτωση που κερδίσει το Ναι, πήγε ο Α. Μητρόπουλος μιλώντας στο Mega.
Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής ζήτησε δηλαδή από τον Πρωθυπουργό να παραμείνει στο Μαξίμου είτε χάσει είτε κερδίσει το δημοψήφισμα.
Αν ο λαός ψηφίσει “όχι” θα πάει να κάνει ένα νέο κύκλο διαπραγμάτευσης χωρίς το σκληρό πακέτο, αλλά και όταν ο λαός ψηφίσει “ναι” τότε ο Τσίπρας θα είναι πιο χρήσιμος για να προστατεύσει το λαό του διότι έντιμα πιστεύοντας στην Ευρώπη θα έχει ψηφίσει υπέρ του σκληρού πακέτου. Πολύ περισσότερο πρέπει να μείνει για να γίνει ασπίδα στο λαό του να μην εφαρμόσει το σκληρό πακέτο“.

Όπως τόνισε μάλιστα ο Α. Μητρόπουλος ο Α. Τσίπρας και με το χθεσινό του διάγγελμα απέδειξε για άλλη μία φορά πως είναι υπέρ της παραμονής στο ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Δεν πρόκειται να κάνουμε συνομιλητή του σήμερα τον πρεσβευτή του χθες»
«Αντί ο Αλέξης Τσίπρας να ψελλίζει δικαιολογίες ας απευθυνθεί στους πρώην "συντρόφους" του που πριν 10 χρόνια έπαιζαν τη χώρα στα ζάρια» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο ΠαύλοςΜαρινάκης 12
Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Να ξεπλυθεί ζητάει όποιος είναι λερωμένος, εγώ δεν είμαι σίγουρα»
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να μετατρέψει την χώρα σε μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, που εισπράττει χλεύη ακόμη και από τους πολέμαρχους της Λιβύης» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας 17