Πολιτική

Δημοσίευμα κόλαφος! ABC: “Προσωπικός φίλος του Μαδούρο ο πρέσβης που προστάτεψε ο Τσίπρας”

Η ισπανική εφημερίδα ABC με δημοσίευμά της στη διαδικτυακή της έκδοση αναφέρεται στο θέμα του ερωτύλου πρέσβη και στη σχέση του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ισπανική εφημερίδα με τίτλο “Ο πρεσβευτής της Βενεζουέλας που προστάτεψε ο Τσίρπας, αναφέρεται στις καταγγελίες για τη σεξουαλική παρενόχληση του πρώην πρέσβη κατά των γυναικών υπαλλήλων.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρώην πρέσβης ήταν στενός συνεργάτης και προσωπικός φίλος του Νικολάς Μαδούρο που είχε τοποθετηθεί στην Αθήνα με σκοπό την στήριξη του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ αφού εκείνη την περίοδο ο ΣΥΡΙΖΑ όπως και οι Podemos στην Ισπανία κέρδιζαν έδαφος ως εναλλακτική λύση.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ της απεσταλμένης της εφημερίδας στην Αθήνα καταλήγει αναφέροντας πως προκαλεί μεγάλη αίσθηση η έλλειψη αντίδρασης από το Τμήμα Γυναικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: ABC

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛ.Α.Σ. ανοίγει στεγαστικό μέτωπο με την κυβέρνηση για την «μαύρη τρύπα» των 14.000 σπιτιών
Μόλις 9.000 Βεβαιώσεις Επιλεξιμότητας λίγο πριν κλείσει η πλατφόρμα - Για «χάσμα» ανάμεσα στις εξαγγελίες και στο πραγματικό αποτέλεσμα μιλά η αντιπολίτευση, ζητώντας παράταση και πλήρη δημοσιοποίηση των στοιχείων
Ακίνητα
Η Τουρκία προκαλεί ξανά: Επαναφέρει τα περί «γκρίζων ζωνών» στο Αιγαίο με αφορμή τα ελληνικά πάρκα ΑΠΕ
Η Αγκυρα υποστηρίζει ότι οι αποφάσεις της Αθήνας δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα για την ίδια - Η αναφορά Κετσελί σε «γεωγραφικούς σχηματισμούς» των οποίων η κυριαρχία, κατά την γείτονα, δεν έχει μεταβιβαστεί στη χώρα μας
Αιγαίο 90
Αντώνης Σαμαράς για Γιώργο Λουλουδάκη: «Άνθρωπος ακέραιος, κάτι παραπάνω από συνεργάτης» – «Αντίο, αδελφέ»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε ένα από τα παλαιότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «γνήσιο, αυθεντικό και ακαταπόνητο αγωνιστή της Παράταξης»
Αντώνης Σαμαράς