Πολιτική

Δημοσκόπηση Alco: Η εκλογή Ανδρουλάκη κλείνει την «ψαλίδα» ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ – Όλα τα ενδιαφέροντα ευρήματα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αύξηση και μάλιστα… διόλου ευκαταφρόνητη -συγκεκριμένα τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων- για το ΚΙΝΑΛ δείχνει η δημοσκόπηση της εταιρίας Alco που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό το Open και μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, το ΚΙΝΑΛ φαίνεται να ενισχύεται μετά και την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην προεδρία, καθώς καταγράφει ποσοστό 13,6% έναντι 9,7% που είχε στην προηγούμενη δημοσκόπηση.

Απώλειες καταγράφουν και τα δυο μεγάλα κόμματα με τον ΣΥΡΙΖΑ να χάνει 2,5% και τη ΝΔ 0,7%, ενώ η διαφορά του κυβερνώντος κόμματος από την αξιωματική αντιπολίτευση καταγράφεται στις 11,5 μονάδες.

Παράλληλα, ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αποτιμάται θετικά από το κοινό καθώς 40% των ερωτηθέντων απαντούν ότι έχουν θετική άποψη για τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Στη δημοσκόπηση καταγράφεται, επίσης, δυσαρέσκεια των πολιτών για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού από την κυβέρνηση με το 63% να δηλώνει δυσαρεστημένο ενώ το 41% θεωρεί ότι το 2022 θα είναι χειρότερο για την Ελλάδα από το 2021.

Δείτε όλα τα ευρήματα από την δημοσκόπηση της Alco για το Open

δημοσκόπηση δημοσκόπηση δημοσκόπηση δημοσκόπηση δημοσκόπηση δημοσκόπηση dimoskopisi alco open dimoskopisi alco open dimoskopisi alco open dimoskopisi alco open dimoskopisi alco open

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαρδαλιάς: «Στα μισά της θητείας μας δρομολογήσαμε το 58,81% των δεσμεύσεών μας – Η Αττική αλλάζει με έργα παντού»
Ο περιφερειάρχης πραγματοποίησε σε ειδική ανοικτή εκδήλωση τον απολογισμό των πρώτων 30 μηνών θητείας, αναφερόμενος αναλυτικά σε 352 έργα και παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 2,587 δισ. ευρώ
Νίκος Χαρδαλιάς
Παύλος Μαρινάκης για Marfin: Η απάντηση στην τρομοκρατία είναι η απόδοση της Δικαιοσύνης και όχι ο τοξικός λόγος
«Κάθε φορά που δικαιολογείς μια κατάληψη που είναι μια παράνομη πράξη σε ένα πανεπιστήμιο ρίχνεις και εσύ νερό στο μύλο πράξεων που η κλιμάκωσή τους οδηγεί ακόμη και σε μια δολοφονία» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης