Συμβαίνει τώρα:
Πολιτική

Δημοσκόπηση GPO: Το 57,4% δηλώνει υπέρ της πρότασης μομφής στον Κασσελάκη – Καταλληλότερος ο Τσίπρας για αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ

Η πρώτη δημοσκόπηση μετά την πρόταση μομφής στον Στέφανο Κασσελάκη, έχει προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στο επιτελείο του καθώς περισσότεροι από τους μισούς που ρωτήθηκαν, δήλωσαν υπέρ της πρότασης μομφής ενώ η συντριπτική πλειοψηφία, θέλει για αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ τον Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, στην δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του STAR, μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ που ερωτήθηκαν, το 40% διαφωνεί και μάλλον διαφωνεί με την πρόταση μομφής στον Στέφανο Κασσελάκη η οποία οδήγησε σε νέες εσωκομματικές εκλογές. Συμφωνεί και μάλλον συμφωνεί το 57,4%.

GPO
Επίσης, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν καταλληλότερο για αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα με 42,8% και ακολουθεί με τεράστια διαφορά ο Στέφανος Κασσελάκης με 17,9%.

Τρίτος είναι ο Σωκράτης Φάμελλος με 17,9% και ακολουθούν: Παύλος Πολάκης 7,4%, Όλγα Γεροβασίλη 4,7%, Νικόλας Φαραντούρης 2,3% και Απόστολος Γκλέτσος 1,2%.

GPO

Με αυτά και με αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση με ποσοστό 9,3% δεύτερο είναι το ΠΑΣΟΚ με 11,8% και σταθερά πρώτη η ΝΔ με 27,2%

Όλα αυτά, την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει ανοίξει ακόμα τα «χαρτιά» του για τις επόμενες κινήσεις του, ωστόσο έχει θέσει σε ετοιμότητα τους συνεργάτες του πανελλαδικά, ζητώντας τους μέσω zoom από τις Σπέτσες που βρίσκεται, να υπάρξει η σχετική κινητοποίηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο Πολάκης θεσμικά αιτήθηκε την πληρωμή σε αγρότες και κτηνοτρόφους» – «Βιαστικοί ή συνυπεύθυνοι;»
Δημοσιεύματα και διαρροές με ονόματα βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το σημερινό για τον Παύλο Πολάκη έχουν στόχο να κρύψουν την ευθύνη του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του»
Ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης: «Προσφεύγω άμεσα στην δικαιοσύνη» – Διάψευση για εμπλοκή του σε υπόθεση κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης
«Δεν θα επιτρέψω κανένας να παίξει ξανά με την Τιμή και την Υπόληψή μου. Αρκετά υπέφερα από την λάσπη και τις συκοφαντίες στο παρελθόν. Ως εδώ!»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Μου έβαλε το "μαχαίρι στο λαιμό" για τα χρήματα που έπρεπε να δώσω», λέει η Ζέττα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε
«Πάλεψα με τη συνείδησή μου όχι για το αν θα πληρώσω, αλλά για το αν πρέπει να τον καταγγείλω αμέσως ή να του δώσω ένα περιθώριο ενδεχομένως να διορθώσει»
Η Ζέττα Μακρή
ΠΑΣΟΚ σε Τσίπρα: Έπαιξες την χώρα στα ζάρια – Η ιστορία δεν γράφεται με όρους μάρκετινγκ, αλλά από το βίωμα του ελληνικού λαού
Αντί για κατάργηση των μνημονίων, έφερε το τρίτο, αχρείαστο και επαχθέστερο μνημόνιο, το υπερταμείο και την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 έτη
Αλέξης Τσίπρας 3