Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Δημοσκόπηση Pulse: 7κομματική Βουλή και σταθεροποίηση στα ποσοστά των κομμάτων

Δημοσκόπηση Pulse: 7κομματική Βουλή και σταθεροποίηση στα ποσοστά των κομμάτων

Η κυριαρχία της ΝΔ επιβεβαιώνεται και στο δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ λίγες μόνο ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες. 

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse, έχουν σταθεροποιηθεί τα ποσοστά που συγκεντρώνουν τα κόμματα ενόψει των εκλογών όπως και οι έδρες που προκύπτουν.

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι παραμένει αμετάβλητο το ποσοστό των ψηφοφόρων που δεν έχουν καταλήξει στην επιλογή τι θα ψηφίσουν (5,5%).

Η Νέα Δημοκρατία φαίνεται  να εξασφαλίζει την αυτοδυναμία, με διαφορά 19,5% από τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο σταθερά παραμένουν τα ποσοστά και των υπολοίπων κομμάτων, με εξαίρεση το ΚΚΕ, το οποίο δείχνει να «τσιμπάει» μισή μονάδα, ανεβαίνοντας από το 6,5%, στο 7%.

Η Νέα Δημοκρατία, και στο δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης (δείτε εδώ το Α’ μέρος) διατηρεί το ποσοστό της στο 38,5%, αλλά και τη διαφορά των 19,5 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται στο 19%.

 

Παράλληλα σταθερά παρουσιάζονται τα ποσοστά των κομμάτων και με την κατανομή των αναποφάσιστων. Τα ποσοστά της ΝΔ αρχίζουν από 37,8% και φτάνουν στο 43,8%, ενώ του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά από 17,8% και φτάνει στο 22,8%.

 

Από τη δημοσκόπηση δείχνει να προκύπτει 7κομματική Βουλή, ενώ στο β’ μέρος της δημοσκόπησης φαίνεται να «παγιώνεται» και ο αριθμός των εδρών που  θα καταλάβει το κάθε κόμμα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις