Πολιτική

Δημοσκόπηση Real Polls: Στο 3,6% καταποντίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ – 6,5% για το «κόμμα Κασσελάκη»

Κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ και υπεροχή του νέου κόμματος του Στέφανου Κασσελάκη στις προτιμήσεις σε σύγκριση με την Κουμουνδούρου, μετά τη διάσπαση, καταγράφεται στη νέα δημοσκόπηση της Real Polls.

Στη δημοσκόπηση της Real Polls για τον Alpha, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, η ΝΔ προηγείται με 29,7% (26,5-32,5) και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με 16,7% (14,2-19,2).

Τρίτο κόμμα ξανά το ΚΚΕ με 8,3% (6,5-10,1) όσο και η Φωνή Λογικής (6,4-10,3). Ακολουθεί η Ελληνική Λύση με 7,5% (5,9-9,1), το κόμμα Κασσελάκη με 6,5% (4,8-8,2), η Πλεύση Ελευθερίας με 4,7% (3,4-6,1), ο ΣΥΡΙΖΑ με 3,6% (2,6-4,7), το ΜέΡΑ25 με 3,4% (2,2-4,7).

Κάτω από το όριο εισόδου, με 2,9% η Νέα Αριστερά (1,9-4,1) και η Νίκη (1,6-4,5).
real

real

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με 25,8% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με 13,1%.

Τρίτη η Φωνή Λογικής με 6,6%, σε απόσταση αναπνοής από το ΚΚΕ (6,5%).

Ακολουθεί η Ελληνική Λύση με 5,5%, το κόμμα Κασσελάκη με 4,3%), το ΜέΡΑ25 με 3,3%, η Πλεύση Ελευθερίας με 3,2%, η Νέα Αριστερά με 2,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 2,7% και η Νίκη με 2,2%.
realΣτην ερώτηση «πιστεύετε πώς το Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε σωστά και απέκλεισε τον Στέφανο Κασσελάκη από την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος;» το 72,3% απάντησε σίγουρα όχι ή μάλλον όχι.

real

real

real

real

Σε ό,τι αφορά τα συναισθήματα που δημιούργησε το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και τα γεγονότα κατά τη διάρκειά του, αρνητικά ή πολύ αρνητικά απαντά το 83,2%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Υπουργείο Εξωτερικών για επιθέσεις σε χριστιανική κοινότητα στη Συρία: Παρακολουθούμε στενά την υπόθεση
Η Αθήνα ζητεί την ταχεία υλοποίηση έρευνας, επαναλαμβάνοντας την ανάγκη για ειρηνική και συμπεριληπτική μετάβαση που θα διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των Σύρων
Υπουργείο Εξωτερικών
Επικοινωνία Γεραπετρίτη με Αραγτσί για τη Μέση Ανατολή: Αδιανόητο το Ιράν να θεωρεί την Ελλάδα εχθρική χώρα
Ο ΥΠΕΞ επεσήμανε ότι πολλά ελληνικά πλοία βρίσκονται εγκλωβισμένα στον Περσικό Κόλπο, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να υπάρξει ασφάλεια για τα πλοία και τα πληρώματα τους
Γιώργος Γεραπετρίτης 27
Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Καθαρό «όχι» στη συγκυβέρνηση με τη ΝΔ, χωρίς μεγάλες εντάσεις η δεύτερη ημέρα
Οι παρεμβάσεις κορυφαίων στελεχών και πρώην προέδρων κινήθηκαν στον άξονα της πολιτικής αυτονομίας, ενώ οι καταστατικές αλλαγές προκάλεσαν ηπιότερες από τις αναμενόμενες αντιδράσεις
Ανδρουλάκης και Δούκας
8