Πολιτική

Δημοσκόπηση – Εκλογές 2015: Νέο γκάλοπ δείχνει την απόλυτη ισοπαλία

Την απόλυτη ισοπαλία και το απόλυτο θρίλερ δείχνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του ΑΝΤ1, ανάμεσα στους δύο πολιτικούς μονομάχους, κάτι που σημαίνει πως το αποψινό debate ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη ίσως δείξει και το μεγάλο νικητή των εκλογών.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνουν το ίδιο ποσοστό, καθώς και οι δύο συγκεντρώνουν 24,6%.

Η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται τρίτο κόμμα συγκεντρώνοντας 5,6% και ακολουθεί το ΚΚΕ με ποσοστό 4,8%.

Το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξξη φτάνει στο 4,2%, ενώ μάχη για να μπουν στη Βουλή φαίνεται πως δίνουν η Λαϊκή Ενότητα και η Ένωση Κεντρώων που έχουν ποσοστό 3%.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μένουν εκτός Βουλής συγκεντρώνοντας ποσοστό 2,3%.

Στην παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται καθώς οι πολίτες θεωρούν σε ποσοστό 57% πως θα νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μόλις 29% θεωρούν πως θα νικήσει η Νέα Δημοκρατία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης από τα Χανιά: «Η σκέψη μας με αυτούς που δίνουν αγώνα απέναντι στις πυρκαγιές»
«Η μεγάλη αυτή ημέρα της ορθοδοξίας, είναι πάντα μία ευκαιρία αναστοχασμού και αναζήτησης της δύναμης που μας δίνει η πίστη μας, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες«, είπε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
139