Πολιτική

Δημοσκόπηση: Πάνω από 15% η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ [video]

Κάτι παραπάνω από 15% είναι η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην δημοσκόπηση που έκανε η εταιρεία για την εφημερίδα “το Βήμα”, η ΝΔ φαίνεται να συγκεντρώνει ποσοστό 37,1% έναντι 22% του ΣΥΡΙΖΑ.

Την τρίτη θέση καταλαμβάνει το Κίνημα Αλλαγής με 5,8%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 5%, η Ελληνική Λύση με 4,8% και η ΜεΡΑ 25 με 4%.

Υπενθυμίζεται πως οι επόμενες εκλογές θα είναι με απλή αναλογική, και αυτό σημαίνει πως τα συγκεκριμένα ποσοστά δεν βγάζουν αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Ο Αλέξης Τσίπρας πάντως με συνέντευξή του στην “Εφημερίδα των Συντακτών” εμφανίζεται βέβαιος πως η κυβέρνηση δεν θα εξαντλήσει την τετραετία, και πως θα πάει σε πρόωρες εκλογές προτού το κλίμα γυρίσει εναντίον της.

Δείτε την δημοσκόπηση όπως την μετέδωσε ο ΑΝΤ1

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζαχαριάδης μετά την αντικατάστασή του: «Θα συνεχίσω να εργάζομαι για έναν ισχυρό προοδευτικό πόλο»
Ο απερχόμενος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «νέα δεδομένα» μετά την ίδρυση της ΕΛΑΣ - Στη θέση του ο Χρήστος Γιαννούλης, μετά τις αλλαγές που ανακοίνωσε ο Σωκράτης Φάμελλος
Κώστας Ζαχαριάδης
Νικήτας Κακλαμάνης για Αντώνη Σαμαρά: «Αν κάνει κόμμα, θα αντιπαρατεθώ μαζί του»
Ο πρόεδρος της Βουλής δήλωσε ότι θα στεναχωρηθεί εκ νέου αν ο πρώην πρωθυπουργός προχωρήσει στη δημιουργία κόμματος, εκτίμησε ότι θα πάρει από τη ΝΔ «πολύ λιγότερο απ’ όσο πιστεύουν κάποιοι»
Νικήτας Κακλαμάνης