Πολιτική

Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Γερουλάνος έδιωξε υποψήφια με το συνδυασμό του

Με συνοπτικές διαδικασίες έθεσε ο Παύλος Γερουλάνος εκτός ψηφοδελτίου υποψήφια με το συνδυασμό του γιατί ενώ μοίραζε φυλλάδια για τις παιδικές κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων, έδινε και προσωπικό της προεκλογικό υλικό!

Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, ο Παύλος Γερουλάνος αποφάσισε να θέσει εκτός συνδυασμού την υποψήφια με την παράτασή του «Αθήνα είσαι εσύ» την Χριστίνα Βασιλείου.

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος και νυν στέλεχος του δήμου Αθηναίων διένειμε προσωπικό της προεκλογικό υλικό που είχε τοποθετήσει εντός ενημερωτικού φυλλαδίου του δήμου για τις παιδικές κατασκηνώσεις.

Αυτό εξόργισε τον Παύλο Γερουλάνο, που την απέκλεισε από το ψηφοδέλτιο. «Δε νοείται οποιαδήποτε χρήση δομών και διαδικασιών του δήμου για προεκλογική εκστρατεία. Είναι θέμα αρχής», έγραψε στο twitter ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Επίσης ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, αποδέχθηκε την παραίτησή της, από τη θέση της εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου για τις Παιδικές Εξοχές του δήμου, όπου την είχε ορίσει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σφοδρά πυρά της αντιπολίτευσης για το διάγγελμα Μητσοτάκη: «Άλλο να υπηρετείς τον λαό, και άλλο να συντηρείς τη διαφθορά»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΝΙΚΗ απορρίπτουν ως επικοινωνιακή διαχείριση τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, με αιχμή το ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή
Φάμελλος, Ανδρουλάκης και Κουτσούμπας
Νίκος Ανδρουλάκης: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι το βαθύ κράτος του ρουσφετιού, της διαφθοράς και της ατιμωρησίας – Εκλογές τώρα»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλεί τον πρωθυπουργό να αφήσει τα πρόχειρα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και σημειώνει ότι η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή και νέο άνεμο
Νίκος Ανδρουλάκης 8
Πρόταση για ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή: Τι ισχύει στην Κύπρο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες
«Θα εισηγηθώ προς συζήτηση στον δημόσιο διάλογο το ασυμβίβαστο Υπουργού και Βουλευτή, με αντικατάσταση του Υπουργού στη Βουλή από τον πρώτο επιλαχόντα για όσο συμμετέχει στο Υπουργικό Συμβούλιο, και με ταυτόχρονη αναβάθμιση του ρόλου του Βουλευτή», δήλωσε ο πρωθυπουργός
υπουργικό συμβούλιο 6