Πολιτική

Δημοτικές Εκλογές 2019: Σταθερός ο Μπακογιάννης, ανεβαίνει ο Γερουλάνος, 3ος ο Ηλιόπουλος

Προηγείται ο Κώστας Μπακογιάννης για τον δήμο Αθηναίων με δεύτερο τον Παύλο Γερουλάνο, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis για “Το Βήμα της Κυριακής”.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο γράφημα της εφημερίδας, στην πρόθεση ψήφου ο Κώστας Μπακογιάννης λαμβάνει ποσοστό 37%, ακολουθεί ο Παύλος Γερουλάνος με 13% και έπεται ο Νάσος Ηλιόπουλος με 10% ο οποίος δεν περνάει στον 2ο γύρο.

Η δημοσκόπηση της Metron Analysis για το “ΒτΚ” περιγράφει και το γενικότερο πολιτικό κλίμα που επικρατεί στην πρωτεύουσα, τονίζοντας ότι σε γενικές γραμμές, είναι αντίστοιχο αυτού που επικρατεί και στην υπόλοιπη χώρα.

Χαρακτηρίζεται από την αρνητική στάση απέναντι στην κυβέρνηση αλλά υπάρχουν και επιφυλάξεις για την αντιπολίτευση.

Το 75% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι τα πράγματα στη χώρα βαδίζουν σε λάθος κατεύθυνση και το 65% αξιολογεί αρνητικά τις επιδόσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύσκεψη στο Μαξίμου για μείωση των τιμών σε βασικά αγαθά – Η στήριξη των ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων στην ατζέντα της κυβέρνησης
Η σύσκεψη γίνεται λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση της νέας ψηφιακής πλατφόρμας PosoKanei - Η κυβέρνηση «τρέχει» την υλοποίηση δεσμεύσεων και μεταρρυθμίσεων
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ 14
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναδημοσίευσε βίντεο Βρετανίδας που μιλάει για το ΕΣΥ – «Στην παιδιατρική φροντίδα η Ελλάδα τα καταφέρνει καλύτερα»
Η εμπειρία μιας μητέρας με τον άρρωστο γιο της άνοιξε ξανά τη συζήτηση για την ταχύτητα εξυπηρέτησης στο ΕΣΥ και την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας
Η Βρετανίδα που μίλησε για το ΕΣΥ 42
Στην αντεπίθεση ο Κασσελάκης: Εγώ ζήτησα από την Τζάκρη να παραιτηθεί – Το κόμμα κινείται στο φιλελεύθερο κέντρο
«Οι Δημοκράτες περνάνε σε μία νέα φάση, οριοθετώντας τον πολιτικό τους χώρο στο φιλελεύθερο κέντρο της εφαρμοσμένης πολιτικής με τις αξίες της αλληλεγγύης, της ισότητας και του ανθρωπισμού»
Στέφανος Κασσελάκης και Θεοδώρα Τζάκρη 58