Πολιτική

Δημοτικές Εκλογές 2019: Σταθερός ο Μπακογιάννης, ανεβαίνει ο Γερουλάνος, 3ος ο Ηλιόπουλος

Προηγείται ο Κώστας Μπακογιάννης για τον δήμο Αθηναίων με δεύτερο τον Παύλο Γερουλάνο, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis για “Το Βήμα της Κυριακής”.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο γράφημα της εφημερίδας, στην πρόθεση ψήφου ο Κώστας Μπακογιάννης λαμβάνει ποσοστό 37%, ακολουθεί ο Παύλος Γερουλάνος με 13% και έπεται ο Νάσος Ηλιόπουλος με 10% ο οποίος δεν περνάει στον 2ο γύρο.

Η δημοσκόπηση της Metron Analysis για το “ΒτΚ” περιγράφει και το γενικότερο πολιτικό κλίμα που επικρατεί στην πρωτεύουσα, τονίζοντας ότι σε γενικές γραμμές, είναι αντίστοιχο αυτού που επικρατεί και στην υπόλοιπη χώρα.

Χαρακτηρίζεται από την αρνητική στάση απέναντι στην κυβέρνηση αλλά υπάρχουν και επιφυλάξεις για την αντιπολίτευση.

Το 75% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι τα πράγματα στη χώρα βαδίζουν σε λάθος κατεύθυνση και το 65% αξιολογεί αρνητικά τις επιδόσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ανάρτηση του Χάρη Δούκα μετά τις δηλώσεις για μετεκλογική συνεργασία με το κόμμα Τσίπρα - «Σεβασμός στην αυτόνομη πορεία του ΠΑΣΟΚ»
«Να δώσουμε μάχη στις εκλογές για το ΠΑΣΟΚ και να ανοίξουμε διαύλους επικοινωνίας με τις προοδευτικές δυνάμεις για προγραμματικές συγκλίσεις», έγραψε ο Δήμαρχος Αθηναίων
Χάρης Δούκας
Στην Κρήτη η Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με τα παιδιά της: Ο «Χανιώτης» που χόρεψε σε εκδήλωση του υπουργείου Τουρισμού
Η υπουργός Τουρισμού ήταν χαμογελαστή και φιλική, ενώ μετά την εκδήλωση για την «Ορεινή Ελλάδα» ακολούθησε μουσική και χορευτικά δρώμενα στο Ηράκλειο της Κρήτης
Όλγα Κεφαλογιάννη
Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά σε πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ για την αναμονή στο Αττικόν και τα ράντζα - «Αφήνουμε τους λαϊκιστές να εξευτελίζονται»
«Δηλαδή ο κ. πολιτευτής του Πασόκ έχει πέσει έξω μόνον 100%…(για ΠΑΣΟΚ δεν το λες και άσχημα εδώ που τα λέμε)» σχολίασε αιχμηρά ο υπουργός Υγείας
O Άδωνις Γεωργιάδης