Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Δημοτικές εκλογές 2023 – Κωνσταντίνος Ζέρβας: Η διαφορά στις ψήφους με τον Στέλιο Αγγελούδη είναι γύρω στις 1.500

Δημοτικές εκλογές 2023 – Κωνσταντίνος Ζέρβας: Η διαφορά στις ψήφους με τον Στέλιο Αγγελούδη είναι γύρω στις 1.500

Στο Live News μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζερβας για τις δεύτερες εκλογές της Κυριακής.

Όπως τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, η διαφορά στις ψήφους με τον συνυποψήφιό του, Στέλιο Αγγελούδη, είναι γύρω στις 1.500.

«Οι προηγούμενη κάλπη έδωσε ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Το λάβαμε και το σεβόμαστε αλλά μπροστά μας έχουμε μία άδεια κάλπη και οι θεσσαλονικείς πρέπει να λάβουν μία απόφαση. Έχουν να διαλέξουν πλέον μεταξύ δύο δημάρχων και δύο προγραμμάτων», είπε αρχικά και συνέχισε, λέγοντας:

«Η Θεσσαλονίκη έχει μια μακρά ιστορία στην οποία έχουν συσσωρευτεί προβλήματα. Αυτά τα τέσσερα χρόνια καταφέραμε να βάλουμε τη Θεσσαλονίκη στις ‘’ράγες’’ της ελκυστικότητας. Το μήνυμα που πήραμε είναι πως πρέπει να τρέξουμε. Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ πίσω από τα προβλήματα, αλλά προσπαθήσαμε ώστε να είναι σε ένα άλλο επίπεδο».

Σε σχέση με τις δηλώσεις που έκανε περί συμφερόντων έξω από την πόλη, είπε χαρακτηριστικά: «Η Θεσσαλονίκη είναι μία μεγάλη πόλη αλλά και αρκετά μικρή για να γνωριζόμαστε όλοι. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη και εκτίθεμαι με συγκεκριμένα ατζέντα και προγράμματα.

Αυτό ήθελα να δηλώσω σε σχέση με την υποψηφιότητα που εμφανίστηκε μόλις έξι μήνες πριν. Αυτό που θέλω να πω είναι να έχουμε υψηλή συμμετοχή και το άλλο ζητούμενο είναι η σύγκριση και το πρόγραμμα. Πλέον στην πόλη μας η κατάσταση βελτιώνεται κάθε μέρα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις