Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Δημοτικές εκλογές 2023 – Ξάνθη: Μεγάλος νικητής ο Στράτος Κοντός – «Από αύριο σηκώνουμε μανίκια»

Δημοτικές εκλογές 2023 – Ξάνθη: Μεγάλος νικητής ο Στράτος Κοντός – «Από αύριο σηκώνουμε μανίκια»

Ο Στράτος Κοντός είναι ο μεγάλος νικητής των δημοτικών εκλογών στην Ξάνθη καθώς κατάφερε να εκλεγεί σχετικά εύκολα στον δεύτερο γύρο του Μανώλη Τσέπελη.

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί επικράτησαν το βράδυ της Κυριακής (15/10) στο εκλογικό κέντρο του Στράτου Κοντού, μετά και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που τον βγάζουν νέο Δήμαρχο Ξάνθης, με μια άνετη μάλιστα επικράτηση.

Μέλη της παράταξης «Η Ξάνθη Αλλιώς» και πολίτες έσπευσαν να συγχαρούν τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν σε αυτό το δύσκολο προεκλογικό αγώνα.

«Σε αυτή την αναμέτρηση θέλω να ξέρετε ότι δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητής είναι μόνο ο λαός της Ξάνθης που ζήτησε ξεκάθαρα τη μεγάλη αλλαγή» σημείωσε μεταξύ άλλων στις πρώτες δηλώσεις του έξω από το εκλογικό κέντρο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη XanthiNea.gr (@xanthinea.gr)

«Από αύριο σηκώνουμε μανίκια λοιπόν και ξεκινάμε τη δουλειά, ούτε μια μέρα δεν πρέπει να πάει χαμένη. Όλοι μαζί, ενωμένοι και αποφασισμένοι να φτάσουμε την Ξάνθη μας εκεί που της αξίζει, σας ευχαριστώ πολύ» πρόσθεσε ο ίδιος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις