Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Δημοτικές εκλογές 2023 – Πειραιάς: Ο Αλέξης Τσίπρας για τσίπουρα με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Γαβρίλη

Δημοτικές εκλογές 2023 – Πειραιάς: Ο Αλέξης Τσίπρας για τσίπουρα με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Γαβρίλη

Ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και τέως πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, επισκέφθηκε σήμερα (7.10.2023) τον Πειραιά για δείξει έμπρακτα τη στήριξή του στον υποψήφιο του κόμματος για την δημαρχία της πόλης στις δημοτικές εκλογές, Γιώργο Γαβρίλη και έκανε και βόλτα στην περιοχή, ενώ απόλαυσε και τα τσιπουράκια του.

Ο Αλέξης Τσίπρας, που έδειξε ότι παραμένει στις επάλξεις του κόμματος, έστω και… πίσω πλέον, πήγε το πρωί στον Πειραιά για να δείξει την υποστήριξή του στον συνδυασμό του υποψήφιου Γιώργου Γαβρίλη, «Αλλάζουμε τον Πειραιά για όλους και όλες», ενόψει των αυριανών δημοτικών εκλογών 2023.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο Γιώργος Γαβρίλης και στελέχη του κόμματος και του συνδυασμού «Αλλάζουμε τον Πειραιά για όλους και όλες», που διεκδικεί στις δημοτικές εκλογές την ψήφο των κατοίκων του μεγάλου λιμανιού, περιηγήθηκαν σε σημεία της περιοχής, αλλά αποφάσισαν να πιουν και τα τσιπουράκια τους.

Κάθισαν σε γνωστό μαγαζί και απόλαυσαν το ποτό τους και εκλεκτά εδέσματα σε γνωστό μαγαζί του Πειραιά. 

Ο λόγος για το «Στέκι του Αρτέμη» , γνωστό μεζεδοπωλείο στον Πειραιά.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε και με τον κόσμο, που έσπευσε κοντά του να τον χαιρετήσει.

Υπενθυμίζεται ότι, την περίοδο 2014-2019, ο Γιώργος Γαβρίλης διετέλεσε αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, με τον συνδυασμό «Δύναμη Ζωής», επικεφαλής του οποίου ήταν η Ρένα Δούρου. Στις αρχές Απριλίου, μάλιστα ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας είχε ανακοινώσει ότι στον Δήμο Πειραιά, ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Γιώργου Γαβρίλη.

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις