Πολιτική

Δίνει εγκριση εξουσιοδότησης το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τον Κουτσούκο

Το ΠΑΣΟΚ θα δώσει την έγκρισή του ζητώντας την αποσαφήνιση της εξουσιοδότησης, που ζητεί η κυβέρνηση, ξεκαθάρισε ο ειδικός αγορητής του κόμματος Γιάννης Κουτσούκος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κύριος Κουτσούκος κατά την συνεδρίαση των συναρμόδιων κοινοβουλευτικών επιτροπών επισήμανε πως δεν το πράττει αυτό γιατί συμφωνεί με τα μέτρα που έρχονται αλλά γιατί πρέπει να ανακτηθεί το κύρος της χώρας μας στην Ευρώπη και εντός της Ευρωζώνης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, δυστυχώς η χώρα μας έφτασε να βρίσκεται μπροστά στα διλήμματα “πόνος ή θάνατος”, προσθέτοντας πως είναι επαχθείς όροι της συμφωνίας αλλά δεν είναι δυνατόν να είμαστε απόβλητοι της Ευρώπης, πρέπει να βρίσκεται η χώρα μας στο πλαίσιο της ασφάλειάς της ώστε εντός να λύσει και τα προβλήματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Λατινοπούλου: «Όχι» σαν του Μεταξά στις συνεργασίες με άλλα κόμματα – «Τεράστια αποδοχή από τις μανούλες» στη στολή στα σχολεία
«Το ότι υπάρχει μια Ευρώπη που αντί να προστατεύει την βιομηχανία και τον πρωτογενή τομέα ή να αντιμετωπίζει το δημογραφικό, προτιμά επιδόματα σε λαθρομετανάστες και να δίνει χρήματα για χάρτινα καλαμάκια, είναι η απόδειξη»
Αφροδίτη Λατινοπούλου
14
Το ΠΑΣΟΚ δίπλα στους πολίτες για την ακρίβεια: Η αλαζονεία της ΝΔ και τα καθυστερημένα μέτρα για το πετρέλαιο
Ο στόχος για πρωτιά έστω και με μία ψήφο, εξάλλου παραμένει, αν δεν ενισχύεται κιόλας, από τη στιγμή που κανένας άλλος συνδυασμός, χωρίς το πρώτο κόμμα, δεν μπορεί να φέρει πολιτική αλλαγή
ΠΑΣΟΚ, γραφεία
Αλέξης Τσίπρας: Οι δέκα παρεμβάσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι αιχμές για τα καρτέλ και τις τράπεζες
Πολιτική αλλαγή, άνοιγμα των αγορών και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία ζήτησε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο - Αιχμές για τις τράπεζες, εξαγγελίες για φόρους, χρέη και ενέργεια
Ο Αλέξης Τσίπρας 24