Πολιτική

Διονύσης Τεμπονέρας: Διευκρινίσεις για τη συμμετοχή στην εκδήλωση με Αχτσιόγλου και Χριστοδουλάκη

Διευκρινίσεις δίνει ο Διονύσης Τεμπονέρας σχετικά με τη συμμετοχή του στην εκδήλωση για την κεντροαριστερά, με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη και την Έφη Αχτσιόγλου.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας θα είναι στο ίδιο πάνελ με την Έφη Αχτσιόγλου και τον Μανώλη Χριστοδουλάκη στην εκδήλωση με θέμα «Απέναντι στην Κυριαρχία Μητσοτάκη, Ποιός;».

Μετά από δηλώσεις του για συμμετοχή στην εκδήλωση, πολλοί ανέφεραν πως πετά «καρφιά» προς τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ωστόσο τώρα ο Διονύσης Τεμπονέρας δήλωσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι το σπίτι μας. Μακριά από εμάς και από μένα προσωπικά, κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης και αποπροσανατολισμού. Ανταποκρινόμαστε  συλλογικά στο αίτημα της κοινωνίας για συμπόρευση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ποτέ δεν επιδοκιμάσαμε διασπαστικές κινήσεις.

Είναι πλέον στο DNA των δημοκρατικών ανθρώπων κατά συνέπεια και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να επιδιώκουν συνδέσεις και υπερβάσεις, ενωτικές πρωτοβουλίες με στόχο να φανεί φως στον ορίζοντα, με δρομολόγηση κυβερνητικής διεξόδου.

Προχωράμε όλοι μαζί μακριά από μικρόκομματικες  περιχαρακώσεις και εσωστρέφειες για τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στη έργα και της  ημέρες της κυβέρνησης της Δεξιάς».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παναγιώτης Λαφαζάνης για το βιβλίο Τσίπρα: Είναι πολιτική αυτοκτονία, σκέψη πολιτικού βρυκόλακα να τα βάζει με όλους και να βγάζει λάδι τον εαυτό του
«Τον Αλέξη Τσίπρα το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η πρωθυπουργική καρέκλα. Τίποτα άλλο. Ήταν κυνικός και αδίστακτος. Εγώ τον έβλεπα και φοβόμουν»
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στη Μόσχα το 2015
7
Νίκος Μωραΐτης: Απόλυτα συμβατή με τη μεγαλομανία Κασσελάκη η φράση «πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά μου στο Μαξίμου»
«Δεν πειράζει, ας φύγουν, το θέμα είναι ότι έχουμε ένα μεγάλο asset, έχουμε έναν Πρόεδρο ο οποίος μπορεί να αφήσει αποτύπωμα στην Ελλάδα εν δυνάμει μεγαλύτερο και από του Ανδρέα Παπανδρέου, έτσι δεν είναι;»
Ο Νίκος Μωραΐτης 5
Ο Νίκος Ανδρουλάκης με τις γυναίκες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο μνημείο της Κυριακής Γρίβα: Έχουμε να κάνουμε πολλά για τη βία κατά των γυναίκων
«Έχουμε να κάνουμε πολλά και πρέπει να τα κάνουμε τώρα για να αντιμετωπίσουμε αυτή την πληγή, που υπάρχει και στην ελληνική κοινωνία»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο μνημείο της Κυριακής Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους 10
Πάνος Καμμένος για το βιβλίο Τσίπρα: Κατάλαβε ότι ο σκοπός μας ήταν κοινός για να γλιτώσουμε το αιματοκύλισμα στη χώρα
«Ο Τσίπρας στις κρίσιμες στιγμές πήρε τις σωστές αποφάσεις. Έστρεψε τη χώρα στις ΗΠΑ, μας βοήθησε ο Ολάντ και δεν πέρασε το σχέδιο του Σόιμπλε» είπε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας σε συνέντευξή του
Ο Πάνος Καμμένος
20