Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Διπλό χτύπημα από Δ. Καμμένο: Δεν θα ξυρίσουμε και μουστάκι – Κατάπτυστη η αντίδραση Γαβρόγλου

Δημήτρης Καμμένος

Παρά τα όσα έγιναν γνωστά χθες μετά την συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, ότι δηλαδή ο Πάνος Καμμένος τράβηξε αυτιά σε όσους από το κόμμα του ενισχύουν τα σενάρια περί ρήξης, ο συνεπώνυμός του βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος με δυο εμφανίσεις σήμερα έριξε λάδι στην φωτιά.

«Οι ΑΝΕΛ δεν θα ξυρίσουμε και το μουστάκι» δήλωσε ο Δημήτρης Καμμένος, στην πρώτη του εμφάνιση στον ΑΝΤ1. «Η αγάπη υπάρχει πολιτικά, υπάρχει μια σύμπλευση αλλά οι ΑΝΕΛ δεν θα ξυρίσουμε και το μουστάκι. Έχουμε κάποιες αρχές που δεν θα παραβούμε ποτέ. Απαντάμε στις προκλήσεις, δεν βγήκαμε να κατηγορήσουμε συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ. Πάντα οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κάποια παράπονα και εμείς, κυρίως εγώ απαντώ», είπε.

Λίγη ώρα αργότερα, ο κ. Καμμένος εεμφανίστηκε στον ΣΚΑΙ. Λάβρος.

Για το Σκοπιανό είπε ότι θα είναι τουλάχιστον ξεπούλημα αν περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία. Μάλιστα πρόσθεσε ότι «Δεν θα είναι μια συνηθισμένη ημέρα αν περάσει η συμφωνία για το Σκοπιανό. Θα σημάνει κάποιες αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό».

Εκεί όμως που ανέβασε πολύ τους τόνους εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ήταν όταν αναφέρθηκε στην αντίδραση Γαβρόγλου για τα θρησκευτικά.

Τη χαρακτήρισε «κατάπτυστη» και πρόσθεσε: «είναι σκοταδιστές και ακραίοι θεολογούντες οι δικαστές;».

Ο κ. Καμμένος συνέχισε την επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Πάντα είμαστε αμυνόμενοι σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Βγαίνουν με τους 53 και λένε ότι δεν αντέχουν τη συνεργασία ή με τον Ξυδάκη που λέει ότι πρέπει να ξαναδούμε τη σχέση μας. Όσοι το θέλουν αυτό μπορούν να αποχωρήσουν. Δεν κάνουν καλό αυτές οι δηλώσεις και πάντα θα τις απαντάμε».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις