Πολιτική

ΔΗΣΥ: Να ανακαλέσει ο Τόσκας – Προσέβαλε το Πυροσβεστικό Σώμα

Για ανάξια συμπεριφορά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, έκανε λόγο ο αρμόδιος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, με αφορμή δηλώσεις του σχετικά με το Πυροσβεστικό Σώμα.

«Για έναν υπουργό ο οποίος απέτυχε τόσο τραγικά στην Πολιτική Προστασία, είναι να μεταβιβάζει τις ευθύνες της δικής του αποτυχίας στο προσωπικό και στα στελέχη του υπουργείου, του οποίου προΐσταται.

Είναι προσβλητικοί οι χαρακτηρισμοί του κ. Τόσκα για τις γυναίκες και τους άντρες του Πυροσβεστικού Σώματος, που με αυταπάρνηση έκαναν το καθήκον τους όλο το καλοκαίρι στη μάχη με τις φωτιές» ανέφερε ο κ. Παπαθεοδώρου.

[read4more]

Υπογράμμισε «το ιταμό ύφος ενός υπουργού που κατόπιν εορτής λοιδορεί τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος και τα κατηγορεί ότι είναι ο πιο στρεβλός μηχανισμός του Δημοσίου και ότι έμπαιναν από το παράθυρο στο Σώμα».

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ζήτησε από τον κ. Τόσκα να ανακαλέσει δημοσίως τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

πηγή: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τέμπη: Τον Δεκέμβριο οι απολογίες Τριαντόπουλου, Αγοραστού και των υπολοίπων 6 κατηγορουμένων για το «μπάζωμα»
Αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις για λάθη και παραλείψεις στο σημείο της τραγωδίας, τις κρίσιμες πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να αλλοιωθεί ο χώρος και να χαθούν κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία
Τέμπη
Τελευταία προδημοσίευση για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα - «Υπέγραψα έναν επώδυνο συμβιβασμό, αλλά έθεσα τα θεμέλια για οριστική έξοδο από τα Μνημόνια»
«Το “Μύθοι και Αλήθειες” είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο με ιδιαίτερη σημασία. Η ουσία όσων περιγράφω σε αυτό το κεφάλαιο, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που με παρακίνησαν να γράψω την “Ιθάκη”»
Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα 16
Η ΝΔ εκλέγει την Κυριακή τον «κομματικό στρατό» της με το βλέμμα στο συνέδριο της άνοιξης: Στις κάλπες πάνω από 120.000 πολίτες
Αυτές οι εσωκομματικές εκλογές έχουν και μία ακόμη ιδιαιτερότητα, πραγματοποιούνται σε ένα περιβάλλον μετά τη διαγραφή του Αντώνη Σαμαρά, με ζωηρά τα σενάρια για ίδρυση νέου κόμματος
τα γραφεία της ΝΔ
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ συνάντησε την Λίνα Μενδώνη: Στο επίκεντρο η αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης πολιτιστικών αγαθών
Συζητήθηκαν, επίσης, οι τρέχουσες και μελλοντικές συνεργασίες του Υπουργείου Πολιτισμού με κορυφαία μουσεία των ΗΠΑ, όπως το Getty, το MET, το Museum of the Bible και τη National Gallery of Art
Λίνα Μενδώνη και Κίμπερλι Γκιλφόιλ