Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Δολοφονία Παύλου Μπακογιάννη: Η ατυχής παρομοίωση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

«Σαν σήμερα πριν από είκοσι επτά χρόνια, το πρωί της Τρίτης 26ης Σεπτεμβρίου 1989, η τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» δολοφονούσε τον δημοσιογράφο και πολιτικό Παύλο Μπακογιάννη στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγαζόταν το γραφείο του.

Με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, προχώρησε σε μία δήλωση που θα συζητηθεί.

“Ο Παύλος Μπακογιάννης ήταν υπέρμαχος της συναίνεσης και της εθνικής συμφιλίωσης προκειμένου να επουλωθούν οι πληγές του Εμφυλίου και του εθνικού διχασμού και υποστήριζε ότι «στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα” αναφέρει σε χαρακτηριστικά η Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Τις αξίες της υπέρβασης των παλιών διαχωριστικών γραμμών και της εθνικής ενότητας υπηρετεί η σημερινή κυβέρνηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ, δύο κομμάτων που προέρχονται από διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές αφετηρίες, αλλά συνεργάζονται στενά υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου με έναν κοινό στόχο: να βγάλουν την Ελλάδα από τα μνημόνια και το ΔΝΤ, στα οποία μας έριξαν εθελόδουλοι και μικρόνοες πολιτικοί” καταλήγει στην δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε