Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Δώρα και χαμόγελα μοίρασε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι στα παιδιά του νοσοκομείου Παπαγεωργίου

Δώρα και χαμόγελα μοίρασε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι στα παιδιά του νοσοκομείου Παπαγεωργίου

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη μοίρασε δώρα και χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική και στην Παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη. Ξεναγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου.

Με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, η κ.Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη επισκέφθηκε το νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Την υποδέχτηκαν λέγοντας τα κάλαντα περισσότεροι από 70 μαθητές και μαθήτριες της Β΄ τάξης του Elementary Anatolia, ενώ ένας μαθητής της έδωσε ένα μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα. H κ. Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη μοίρασε στα παιδιά δώρα από τα πέντε μεγάλα χαρτοκιβώτια, τα οποία είχαν σταλεί προηγουμένως στο Νοσοκομείο. Στη συνέχεια, ξεναγήθηκε στην Παιδιατρική και Παιδοχειρουργική Κλινική και έδωσε δώρα στα νοσηλευόμενα παιδιά, ενώ αργότερα είχε συνάντηση με τη διοίκηση του Νοσοκομείου.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ σήμερα. Είναι ιδιαίτερη μέρα και ιδιαίτερο αυτό το έργο, διότι είχα ακούσει πάρα πολλά από τον πεθερό μου για αυτό το νοσοκομείο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ. Σήμερα είναι ιδιαίτερη μέρα και επέλεξα να έρθω σήμερα διότι πιστεύω πάρα πολύ στον εθελοντισμό. Κάθε χρόνο γύρω στα 900 εκατομμύρια άτομα μπαίνουν σε εθελοντικές οργανώσεις. Αυτό δείχνει ότι ο εθελοντισμός είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι δείγμα ανθρωπιάς, πολιτισμού, εξέλιξης, κάτι που το πιστεύω πάρα πολύ και θεωρώ ότι είναι ένα πολύ θετικό δείγμα για τον πλανήτη μας. Χρειαζόμαστε τους εθελοντές, αυτούς τους ανθρώπους που σιωπηλά και πολλές φορές αφανείς κάνουν έργο», δήλωσε στους δημοσιογράφους η κ. Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Η εκπρόσωπος του Ιδρύματος Παπαγεωργίου και ιδρύτρια του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου “Η Αντηρίδα”, Ζωή Ψαρρά Παπαγεωργιού, δήλωσε: “Είμαστε πολλοί χαρούμενοι σήμερα που υποδεχτήκαμε την κ.Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Διάλεξε τη σημερινή μέρα γιατί ξέρω ότι κάνει έργο και αυτή με τους εθελοντές σε άλλους τομείς. Υπάρχει μία σύνδεση με αυτό το νοσοκομείο, ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το είχε θεμελιώσει, βοήθησε πάρα πολύ σε αυτό το νοσοκομείο. Ελπίζουμε να συνεχίσει την καλή του πορεία και να περάσουμε όλοι καλές γιορτές”.

Ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Βασίλης Παπάς, από την πλευρά του τόνισε ότι αποτελούν ευλογία για το νοσοκομείο οι 170 εθελοντές, που με την καθημερινή παρουσία τους προσφέρουν πολύ καλές υπηρεσίες στα ίδια τα παιδιά, αλλά και σε άλλες λειτουργίες. “Τους ευχαριστώ πάρα πολύ και εύχομαι κάθε φορά να γίνονται περισσότεροι” πρόσθεσε ο κ. Παπάς.

Βίντεο: grtimes.gr

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις