Πολιτική

Δώρα Ζέμπερη: Τσακώνονται ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για τον Νόμο Παρασκευόπουλου!

Δώρα Ζέμπερη, Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, ληστές με το σίδερο και... Νόμος Παρασκευόπουλου. Τα εγκλήματα που πήραν και... πολιτικό χρώμα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Δώρα Ζέμπερη δολοφονήθηκε άγρια στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Ο ποινικολόγος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος εκτελέστηκε εν ψυχρώ μέσα στο δικηγορικότου γραφείο. Μια ηλικιωμένη γυναίκα μαρτύρησε στα χέρια των διαβόητων ληστών με το σίδερο… Αυτά τα ειδεχθή εγκλήματα και ο Νόμος Παρασκευόπουλου έχουν γίνει πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης για ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία.

Κοντονής: Ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη δεν αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε σχετικές δηλώσεις και η κυβέρνηση… αντιδρά.

Δώρα Ζέμπερη: Η σφοδρή επίθεση της κυβέρνησης στη ΝΔ

Το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σε άτυπη ενημέρωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

[read4more]

“Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντιπρόεδρός της, Άδωνις Γεωργιάδης, «αποκάλυψαν» ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Είχε προηγηθεί από τους ίδιους κυνηγούς μαγισσών, η «αποκάλυψη» ότι με τον ίδιο νόμο είχαν αποφυλακιστεί ο φερόμενος ως δολοφόνος του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου, όπως και οι δράστες της ληστείας και της κακοποίησης με ηλεκτρικό σίδερο ογδονταπεντάχρονης γυναίκας.

Και στις τρεις περιπτώσεις ψεύδονται. Απόλυτα, συνειδητά, και ασύστολα.

Παρατηρούμε, πάντως, ότι οι εγκληματίες «που απελευθέρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ» πολλαπλασιάζονται όσο πολλαπλασιάζονται οι αποκαλύψεις των offshore.

Προφανώς, για να αποφύγει την πολιτική κόλαση, στην οποία οδηγούν οι φορολογικοί παράδεισοι, η Δεξιά της οικογένειας Μητσοτάκη χώνεται μέχρι το λαιμό στο καθαρτήριο των fake news“.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης από Κοζάνη: Το 2023 είπα ότι ο κατώτατος μισθός θα φτάσει τα 950 ευρώ, τώρα λέω ότι πριν τις εκλογές θα τα έχει ξεπεράσει
«Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση και θα αναγνωρίσουν στη ΝΔ ότι μπορεί να κρατήσει το τιμόνι της χώρας σε πολύ δύσκολους γεωπολιτικούς καιρούς» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με πολίτες στην Κοζάνη 168
Απάντηση ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ για Ακρίτα: Απροκάλυπτα προσπαθεί να αυξήσει την πλειοψηφία της στο προεδρείο της Βουλής
«Οι ακροδεξιοί πολιτικοί συνοδοιπόροι της κυρίας Σδούκου και του κυρίου Μαρινάκη έκαναν πολιτική καριέρα με τέτοια θλιβερή ατζέντα», επισημαίνει ο Κώστας Τσουκαλάς, συμπληρώνοντας πως «δεν έχει τέλος ο πολιτικός τους κατήφορος»
ΠΑΣΟΚ, γραφεία 5
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε παραγωγικές μονάδες στη Φλώρινα – «Θα στηρίξουμε την ελληνική κτηνοτροφία και τη φέτα, το πιο εμβληματικό μας προϊόν»
«Η Δυτική Μακεδονία είναι μία περιφέρεια η οποία έχει περάσει τις δικές της δοκιμασίες, αλλά χαίρομαι διότι μέσα από την πολύ συστηματική στήριξη την οποία παρέχει η κυβέρνηση, δρομολογούνται πολλές νέες παραγωγικές επενδύσεις», είπε ο πρωθυπουργός
μητσοτακης 6