Πολιτική

Δούρου στο Live News: «Θα χαθεί το στοίχημα εάν δεν ανασυγκροτηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και τη νέα σελίδα που γυρίζει το κόμμα, αλλά και για τα «πυρά» που δέχεται μίλησε η Ρένα Δούρου.

Όπως είπε η Ρένα Δούρου στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο είχε αρθρογραφήσει περί επικοινωνίας και πολιτικής και όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει επικοινωνία χωρίς πολιτική και πολιτική χωρίς επικοινωνία.

«Χτες το βράδυ εγώ είδα μία συνέντευξη ενός νέου ανθρώπου και το ζήτημα είναι να πείσουμε τους νέους πως η ενασχόληση με τα κοινά είναι μία σπουδαία δουλειά. Εγώ είδα έναν άνθρωπο 35 χρονών που προσπάθησε να εξηγήσει με πολιτικούς όρους αλλά χωρίς σοβαροφάνεια. Επίσης, είδα έναν άνθρωπο που είπε πως θα σεβαστεί το καταστατικό και τις θέσεις στο ΣΥΡΙΖΑ», είπε αρχικά ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκαναν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη.

«Οι δηλώσεις που ήρθαν και εμένα στα αυτιά μου από παλιά στελέχη του κόμματος θεωρώ πως είναι πολύ βιαστικές και κατά βάση δεν είναι ουσιαστικές. Είτε στις εθνικές εκλογές είτε στις εσωκομματικές δεν μπορεί να μην δέχεσαι το αποτέλεσμα και να σου φταίει ο κόσμος. Είναι αλαζονικό και δεν είναι δημοκρατικό. Δημοκρατία σημαίνει ισοτιμία. Τα στενάχωρα είναι πίσω αλλά μπροστά έχουμε τα δύσκολα».

Όπως είπε, η προσπάθεια που κάνει ο Στέφανος Κασελάκης δεν μπορεί να πάει πίσω την ανάγκη για ανασυγκρότηση και αυτοκριτική στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν μία σπουδαία προσωπικότητα και είχε μία θριαμβική πορεία. Από το 19’ έως σήμερα δεν φροντίσαμε για την ανασυγκρότηση του κόμματος. Θα χαθεί το στοίχημα εάν δεν ανασυγκροτηθεί το κόμμα. Είχαμε ένα ποσοστό 20% που άφησε στα χέρια του κ. Μαρινάκη, που όπως είχε γράψει εάν ήταν εμφύλιος θα σκότωνε με τα ίδια του τα χέρια τον Αλέξη Τσίπρα, και στα χέρια του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος πρέπει να αλλάξει κειμενογράφο γιατί ο μοντερνισμός που είπε χτες για να χλευάσει τον Στέφανο Κασσελάκη είναι απότοκο του γαλλικού Διαφωτισμού και καθιέρωσε στην πολιτική, την τέχνη και τη φιλοσοφία μία σειρά από πολιτικές που τις χρωστάει η Δύση», πρόσθεσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Δεν λέμε “μακριά από εμάς το ΠΑΣΟΚ”» – Αιχμές κατά Σαμαρά και σκληρή επίθεση σε Τσίπρα
Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων εφόσον προκύψουν πρόσθετα έσοδα χωρίς νέους φόρους - Η αυτοκριτική για την πανεπιστημιακή αστυνομία και το μήνυμα για την ακρίβεια
Παύλος Μαρινάκης
Αλέξης Τσίπρας: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη ΔΕΘ – «Πεταμένα λεφτά το rebranding», «έχει ροπή στο ψέμα»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστηρίζει ότι ο πρώην πρωθυπουργός «παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος» - «Δεν τον είδαν, δεν τον ξέρουν», απαντά το ΠΑΣΟΚ για τον Γιώργο Σιακαντάρη
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
Τσίπρας στη ΔΕΘ: Κυβερνητική πρόταση, άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ, μήνυμα κατά των προσωπικών στρατηγικών και το «Μου ’φαγες όλα τα δαχτυλίδια»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ έθεσε ως εκλογικό στόχο την πρωτιά, υπερασπίστηκε το οικονομικό του πρόγραμμα και παρουσίασε τους όρους μιας προοδευτικής διακυβέρνησης - Η αυτοκριτική για το παρελθόν, τα 12 μίλια και οι αιχμές κατά Μητσοτάκη
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
17
Τσίπρας από τη ΔΕΘ στο newsit.gr: «Ήμουν ανεκτικός σε προσωπικές στρατηγικές – Αυτό δεν θα επαναληφθεί»
Η απάντηση στην ερώτηση του Πέτρου Κατσάκου για στελέχη που κινούνται εκτός κομματικής γραμμής – «Έπαθα και έμαθα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, στέλνοντας μήνυμα για ενότητα, πειθαρχία και αυτοπειθαρχία στην ΕΛΑΣ
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
38
Ο Αδριανός Γολέμης, ο πρώτος Έλληνας αστροναύτης που θα ταξιδέψει στο διάστημα – Στο Παρίσι γράφτηκε ιστορία
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πιστεύω ότι ο Αδριανός, πέρα από τα πολύ ενδιαφέροντα πειράματα που θα διεξάγει στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, θα αποτελέσει επίσης πηγή έμπνευσης για τα μικρά ελληνόπουλα»
διάστημα 21