Πολιτική

Έφη Αχτσιόγλου: Εξώδικο σε site για δημοσίευμα περί sms που «εξόργισε τον Τσίπρα και τα βρόντηξε»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην αντεπίθεση βγαίνει η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου που προσπαθεί να βγάλει από πάνω της την «ρετσινιά» πως υπονόμευσε τον Αλέξη Τσίπρα.

Η κ. Αχτσιόγλου κατέθεσε εξώδικο (δείτε εδώ) σε site για δημοσίευμα που έκανε λόγο για μήνυμά της προς τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα που τον έκανε να «εξοργιστεί και να τα βροντήξει».

Η κυρία Αχτσιόγλου, κάνει λόγο για «ψευδές, συκοφαντικό, αναπόδεικτο και άκρως προσβλητικό» δημοσίευμα και τονίζει: «Κανένα τέτοιο μήνυμα (sms) ούτε αποκαλύψατε ούτε παρουσιάσατε στο ψευδές και συκοφαντικό κατά τίτλο και περιεχόμενο ως άνω δημοσίευμα σας. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε να γίνει κάτι τέτοιο, αφού γνωρίζετε πολύ καλά ότι τέτοιο μήνυμα (sms) δεν υπήρξε ποτέ».

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά την ανάρτηση αυτούσιου του εξώδικου στην ιστοσελίδα και καλεί τους ιθύνοντες «να ζητήσουν συγγνώμη από εμένα και τα χιλιάδες μέλη και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ». Εάν δεν ανταποκριθούν εντός πέντε ωρών, όπως σημειώνει, προτίθεται να προσφύγει «στα αρμόδια πολιτικά και ποινικά δικαστήρια».

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αρνείται κατηγορηματικά πως υπήρξε τέτοιο μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα και όπως αναφέρει στο εξώδικο «σας επισημαίνω ότι ο Αλέξης Τσίπρας, εγώ και όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ συμπορευτήκαμε στο δρόμο των κοινών μας αξιών και εργαστήκαμε αγόγγυστα για να βγάλουμε την Ελλάδα στο φως. Εμείς έχουμε μετρηθεί σε δύσκολες μάχες και υπηρετήσαμε από κοινού το Κοινό Καλό.

Για το λόγο αυτό, ως άριστα γνωρίζετε, παρά τις αναληθείς διαδόσεις σας περί του αντιθέτου, σε αλλεπάλληλες συζητήσεις μου με τον Αλέξη Τσίπρα προσπάθησα να τον μεταπείσω ώστε να παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος, έχοντας την πεποίθηση ότι μαζί θα ξεπερνούσαμε τη δύσκολη στιγμή για την παράταξή μας και για τον ίδιο προσωπικά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Πολάκης δηλώνει ότι θα πάει στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Προς νέα μετωπική με Φάμελλο
Ο διαγραφείς από την ΚΟ δηλώνει «μέλος ΠΓ και ΚΕ», ενώ η Κουμουνδούρου κινείται σε νέο κύκλο εσωστρέφειας με φόντο τις αποφάσεις Φάμελλου και την ανακοίνωση του κόμματος Τσίπρα
Πολάκης και Φάμελλος
Πυρηνική ενέργεια: Η Ελλάδα βάζει τα θεμέλια για την επόμενη ημέρα, οι δύο σημαντικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης
Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας προχωρά στη δημιουργία μηχανισμού παρακολούθησης των τεχνολογικών εξελίξεων, ενώ από το 2027 ξεκινά μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην πυρηνική τεχνολογία
Πυρηνική ενέργεια
Σφοδρά πυρά Πλέυρη κατά ΠΑΣΟΚ και Τσίπρα για το μεταναστευτικό: «Υποκρισία να ψηφίζεις στις Βρυξέλλες και να λες όχι εδώ»
Σκληρή αντιπαράθεση στη Βουλή με την αντιπολίτευση για το νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης - Αιχμές για το 2015, τη Μόρια και την «ΕΛΑΣ» του πρώην πρωθυπουργού
Θάνος Πλεύρης
Κωνσταντίνος Τασούλας στη Σούδα: Η εθνική κυριαρχία της Ελλάδας είναι υπό την προστασία των ανδρών και των γυναικών της Πολεμικής Αεροπορίας
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεναγήθηκε στην 340 και 343 Μοίρα της 115 Πτέρυγας Μάχης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας στη Σούδα
Νίκος Ανδρουλάκης στα Άγραφα: Το όραμα και ο αγώνας για την πολιτική αλλαγή ταυτίζονται με την Ελλάδα της περιφερειακής ανάπτυξης
«Χρέος μας είναι ένα νέο σχέδιο περιφερειακής ανάπτυξης, που θα βελτιώσει τη ζωή όλων των Ελλήνων» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ από τα Άγραφα
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στα Άγραφα
Νέα πυρά ΠΑΣΟΚ για δημοσκοπήσεις: «Παραβιάστηκε συμφωνία να μη γίνονται μετρήσεις για κόμματα που ακόμη δεν υπάρχουν»
Αιχμές Τσουκαλά για τις μετρήσεις γύρω από το κόμμα Τσίπρα, μιλά για «επικοινωνιακή καταιγίδα» και σχολιάζει δηκτικά: «Με τόση διαφήμιση 9 μηνών, περίμενα να είναι και αυτοδύναμος»
Γραφεία ΠΑΣΟΚ, Χαριλάου Τρικούπη