Πολιτική

Έφη Αχτσιόγλου: Εξώδικο σε site για δημοσίευμα περί sms που «εξόργισε τον Τσίπρα και τα βρόντηξε»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην αντεπίθεση βγαίνει η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου που προσπαθεί να βγάλει από πάνω της την «ρετσινιά» πως υπονόμευσε τον Αλέξη Τσίπρα.

Η κ. Αχτσιόγλου κατέθεσε εξώδικο (δείτε εδώ) σε site για δημοσίευμα που έκανε λόγο για μήνυμά της προς τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα που τον έκανε να «εξοργιστεί και να τα βροντήξει».

Η κυρία Αχτσιόγλου, κάνει λόγο για «ψευδές, συκοφαντικό, αναπόδεικτο και άκρως προσβλητικό» δημοσίευμα και τονίζει: «Κανένα τέτοιο μήνυμα (sms) ούτε αποκαλύψατε ούτε παρουσιάσατε στο ψευδές και συκοφαντικό κατά τίτλο και περιεχόμενο ως άνω δημοσίευμα σας. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε να γίνει κάτι τέτοιο, αφού γνωρίζετε πολύ καλά ότι τέτοιο μήνυμα (sms) δεν υπήρξε ποτέ».

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά την ανάρτηση αυτούσιου του εξώδικου στην ιστοσελίδα και καλεί τους ιθύνοντες «να ζητήσουν συγγνώμη από εμένα και τα χιλιάδες μέλη και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ». Εάν δεν ανταποκριθούν εντός πέντε ωρών, όπως σημειώνει, προτίθεται να προσφύγει «στα αρμόδια πολιτικά και ποινικά δικαστήρια».

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αρνείται κατηγορηματικά πως υπήρξε τέτοιο μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα και όπως αναφέρει στο εξώδικο «σας επισημαίνω ότι ο Αλέξης Τσίπρας, εγώ και όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ συμπορευτήκαμε στο δρόμο των κοινών μας αξιών και εργαστήκαμε αγόγγυστα για να βγάλουμε την Ελλάδα στο φως. Εμείς έχουμε μετρηθεί σε δύσκολες μάχες και υπηρετήσαμε από κοινού το Κοινό Καλό.

Για το λόγο αυτό, ως άριστα γνωρίζετε, παρά τις αναληθείς διαδόσεις σας περί του αντιθέτου, σε αλλεπάλληλες συζητήσεις μου με τον Αλέξη Τσίπρα προσπάθησα να τον μεταπείσω ώστε να παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος, έχοντας την πεποίθηση ότι μαζί θα ξεπερνούσαμε τη δύσκολη στιγμή για την παράταξή μας και για τον ίδιο προσωπικά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης και Κυρανάκης καλούν τον Τραμπ να παρέμβει για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μπορεί να αφήσει ιστορική παρακαταθήκη»
Τα δύο «γαλάζια» στελέχη υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει τη δυνατότητα να ασκήσει πίεση στη Βρετανία, χαρακτηρίζοντας μια τέτοια εξέλιξη παρακαταθήκη για τον δυτικό πολιτισμό
Κυρανάκης και Γεωργιάδης 18
Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από το κόμμα Καρυστιανού: «Δεν συνθέτει, αλλά λειτουργεί με αρχηγικά στερεότυπα»
Κλιμακώνεται η αμφισβήτηση προς την ηγεσία - Τρία ακόμη πρώην στελέχη κάνουν λόγο για έλλειμμα συλλογικότητας, συγκεντρωτική λειτουργία και απόκλιση από τις ιδρυτικές αρχές του κινήματος
Μαρία Καρυστιανού 24
Ινστιτούτο Τσίπρα για ΔΕΔΔΗΕ: Αυξάνονται οι χρεώσεις, αλλά η θωράκιση του δικτύου μένει πίσω
Ανάλυση του ΙΝΑΤ συνδέει τις πρόσφατες πυρκαγιές με τις καθυστερήσεις στην αναβάθμιση του δικτύου διανομής και θέτει ερωτήματα για τις προτεραιότητες της διοίκησης, τις επενδύσεις, τα μερίσματα και την αξιοποίηση των δημόσιων πόρων
O Αλέξης Τσίπρας (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Στρατηγική προτεραιότητα η βιομηχανία, στόχος μας το αναπτυξιακό άλμα»
Ο πρωθυπουργός κατά την συνεδρίαση με την Κυβερνητική Επιτροπή Βιομηχανίας τόνισε πως η Ελλάδα πρέπει να επιταχύνει μεταρρυθμίσεις, επενδύσεις και τεχνολογική αναβάθμιση
Κυριάκος Μητσοτάκης
6
ΕΛΑΣ κατά Άδωνι Γεωργιάδη για την κατάρρευση οροφής στο Νοσοκομείο Κορίνθου: Έργα «επικοινωνιακής βιτρίνας» στο ΕΣΥ
Το περιστατικό στο Νοσοκομείο Κορίνθου, λίγες ημέρες μετά τα εγκαίνια έργων ανακαίνισης από τον υπουργό Υγείας, πυροδοτεί νέα πολιτική αντιπαράθεση για την κατάσταση του ΕΣΥ
Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια του ΤΕΠ πριν από λίγες ημέρες ΓΡ.ΤΠ.