Πολιτική

Έφη Αχτσιόγλου: Εξώδικο σε site για δημοσίευμα περί sms που «εξόργισε τον Τσίπρα και τα βρόντηξε»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην αντεπίθεση βγαίνει η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου που προσπαθεί να βγάλει από πάνω της την «ρετσινιά» πως υπονόμευσε τον Αλέξη Τσίπρα.

Η κ. Αχτσιόγλου κατέθεσε εξώδικο (δείτε εδώ) σε site για δημοσίευμα που έκανε λόγο για μήνυμά της προς τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα που τον έκανε να «εξοργιστεί και να τα βροντήξει».

Η κυρία Αχτσιόγλου, κάνει λόγο για «ψευδές, συκοφαντικό, αναπόδεικτο και άκρως προσβλητικό» δημοσίευμα και τονίζει: «Κανένα τέτοιο μήνυμα (sms) ούτε αποκαλύψατε ούτε παρουσιάσατε στο ψευδές και συκοφαντικό κατά τίτλο και περιεχόμενο ως άνω δημοσίευμα σας. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε να γίνει κάτι τέτοιο, αφού γνωρίζετε πολύ καλά ότι τέτοιο μήνυμα (sms) δεν υπήρξε ποτέ».

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά την ανάρτηση αυτούσιου του εξώδικου στην ιστοσελίδα και καλεί τους ιθύνοντες «να ζητήσουν συγγνώμη από εμένα και τα χιλιάδες μέλη και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ». Εάν δεν ανταποκριθούν εντός πέντε ωρών, όπως σημειώνει, προτίθεται να προσφύγει «στα αρμόδια πολιτικά και ποινικά δικαστήρια».

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αρνείται κατηγορηματικά πως υπήρξε τέτοιο μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα και όπως αναφέρει στο εξώδικο «σας επισημαίνω ότι ο Αλέξης Τσίπρας, εγώ και όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ συμπορευτήκαμε στο δρόμο των κοινών μας αξιών και εργαστήκαμε αγόγγυστα για να βγάλουμε την Ελλάδα στο φως. Εμείς έχουμε μετρηθεί σε δύσκολες μάχες και υπηρετήσαμε από κοινού το Κοινό Καλό.

Για το λόγο αυτό, ως άριστα γνωρίζετε, παρά τις αναληθείς διαδόσεις σας περί του αντιθέτου, σε αλλεπάλληλες συζητήσεις μου με τον Αλέξη Τσίπρα προσπάθησα να τον μεταπείσω ώστε να παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος, έχοντας την πεποίθηση ότι μαζί θα ξεπερνούσαμε τη δύσκολη στιγμή για την παράταξή μας και για τον ίδιο προσωπικά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κομισιόν για Αβραμόπουλο και Qatargate: «Δεν έγινε εσωτερική έρευνα, μόνο έλεγχοι συμμόρφωσης»
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διευκρινίζει ότι το 2022 έλεγξε μόνο την τήρηση των όρων για τη συμμετοχή του πρώην επιτρόπου στη Fight Impunity - Τι είχε υποστηρίξει ο ίδιος και οι εξηγήσεις για τους «κερατάδες»
Δημήτρης Αβραμόπουλος
Παπανικολάου για «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: «Κλειστή παρέα το κόμμα Καρυστιανού, με καθοδηγητές πρώην στελέχη της Νίκης»
Ο πτέραρχος ε.α. εξήγησε γιατί αποσύρει τη στήριξή του, μιλώντας για απουσία συλλογικών οργάνων, προγράμματος και σαφών θέσεων στα εθνικά θέματα
Μαρία Καρυστιανού
Μητσοτάκης: «Συνοδηγό σε αγωνιστικό θα επέλεγα τον Τσίπρα γιατί έχει κάνει τόσες πιρουέτες που με εμένα οδηγό δεν θα ζαλιζόταν»
Σε μια διαφορετική συνέντευξη, στην πίστα της υπερειδικής του Ράλλυ Ακρόπολις, ο πρωθυπουργός μίλησε για αυτοκίνηση, οδική ασφάλεια, αλκοτέστ και Formula 1
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
21
Προμηνύεται σφοδρή σύγκρουση στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τη «σκιώδη κυβέρνηση» Τσίπρα - Στο επίκεντρο οι χειρισμοί Φάμελλου, Πολάκη, Παππά και Δούρου
Ο πρόεδρος του κόμματος επιχειρεί να κρατήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ η εσωκομματική αντιπολίτευση ζητά καθαρές αποφάσεις από την ΚΕ
Παύλος Πολάκης
Ο Παϊτέρης τρολάρει την Λατινοπούλου και την καλεί... για καφέ:  «Αν ζητήσει συγγνώμη, θα την ψηφίσουν 700.000 Ρομά»
Ο γνωστός τραγουδιστής επανέλαβε ότι θεωρεί την πρόεδρο της «Φωνής Λογικής» και ότι θα ήταν «μεγάλη τιμή και χαρά» να συμμετάσχει σε δικό του βιντεοκλίπ
Παϊτέρης και Λατινοπούλου
17