Τρίτη, 5 Μαρ.
11oC Αθήνα

Έφη Αχτσιόγλου: Εξώδικο σε site για δημοσίευμα περί sms που «εξόργισε τον Τσίπρα και τα βρόντηξε»

Έφη Αχτσιόγλου: Εξώδικο σε site για δημοσίευμα περί sms που «εξόργισε τον Τσίπρα και τα βρόντηξε»

Στην αντεπίθεση βγαίνει η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου που προσπαθεί να βγάλει από πάνω της την «ρετσινιά» πως υπονόμευσε τον Αλέξη Τσίπρα.

Η κ. Αχτσιόγλου κατέθεσε εξώδικο (δείτε εδώ) σε site για δημοσίευμα που έκανε λόγο για μήνυμά της προς τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα που τον έκανε να «εξοργιστεί και να τα βροντήξει».

Η κυρία Αχτσιόγλου, κάνει λόγο για «ψευδές, συκοφαντικό, αναπόδεικτο και άκρως προσβλητικό» δημοσίευμα και τονίζει: «Κανένα τέτοιο μήνυμα (sms) ούτε αποκαλύψατε ούτε παρουσιάσατε στο ψευδές και συκοφαντικό κατά τίτλο και περιεχόμενο ως άνω δημοσίευμα σας. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε να γίνει κάτι τέτοιο, αφού γνωρίζετε πολύ καλά ότι τέτοιο μήνυμα (sms) δεν υπήρξε ποτέ».

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά την ανάρτηση αυτούσιου του εξώδικου στην ιστοσελίδα και καλεί τους ιθύνοντες «να ζητήσουν συγγνώμη από εμένα και τα χιλιάδες μέλη και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ». Εάν δεν ανταποκριθούν εντός πέντε ωρών, όπως σημειώνει, προτίθεται να προσφύγει «στα αρμόδια πολιτικά και ποινικά δικαστήρια».

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αρνείται κατηγορηματικά πως υπήρξε τέτοιο μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα και όπως αναφέρει στο εξώδικο «σας επισημαίνω ότι ο Αλέξης Τσίπρας, εγώ και όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ συμπορευτήκαμε στο δρόμο των κοινών μας αξιών και εργαστήκαμε αγόγγυστα για να βγάλουμε την Ελλάδα στο φως. Εμείς έχουμε μετρηθεί σε δύσκολες μάχες και υπηρετήσαμε από κοινού το Κοινό Καλό.

Για το λόγο αυτό, ως άριστα γνωρίζετε, παρά τις αναληθείς διαδόσεις σας περί του αντιθέτου, σε αλλεπάλληλες συζητήσεις μου με τον Αλέξη Τσίπρα προσπάθησα να τον μεταπείσω ώστε να παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος, έχοντας την πεποίθηση ότι μαζί θα ξεπερνούσαμε τη δύσκολη στιγμή για την παράταξή μας και για τον ίδιο προσωπικά».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις